Despre mine

Adrian Dumitru Pirvu

Editor coordonator la Ştiri de Actualitate şi Independent Computer Networking Professional

Blogs Home » Mass Media » Jurnalism » Ştiri de Actualitate

Ştiri de Actualitate

Ştirideactualitate.ro este un site de ştiri online, care doreşte să transmită mesaje scrise profesional, Într-un mod cald, uman şi plin de optimism. Ştirideactualitate.ro este înfiinţat în Iulie 2015 şi vă promite cele mai bune informaţii de actualitate, locale şi internaţionale.

Articole Blog

01. Alertă în lumea medicală! A reapărut boala care a ucis zeci de milioane de oameni în Evul Mediu - Nov 20, 2019 6:59:03 AM

Potrivit Xinhua (agenție de știri din China), cele două cazuri de ciumă pulmonară au fost confirmate marţi de către medici. Perosanele bolnave proveneau din Mongolia Interioară, o regiune din nordul Chinei.

Articolul Alertă în lumea medicală! A reapărut boala care a ucis zeci de milioane de oameni în Evul Mediu apare prima dată în Stiri de Actualitate.


02. Timp de 19 ani a fost abuzată de tatăl său. A fost căsătorită cu el şi a născut nouă copii - Nov 20, 2019 6:03:43 AM

Ea a mai povestit că a fost ținută captivă timp de 19 ani și a putut scăpa, după ce niște străini au văzut-o la cumpărături, oferindu-i ajutor ...

Articolul Timp de 19 ani a fost abuzată de tatăl său. A fost căsătorită cu el şi a născut nouă copii apare prima dată în Stiri de Actualitate.


03. O româncă de 51 de ani a fost găsită fără viaţă în râul Garigliano. Femeia a fost încarcerată de două ori în Italia pentru furt de la bătrâni - Nov 19, 2019 4:18:20 PM

Pentru finalizarea anchetei, autorităţile italiene aşteaptă informaţii suplimentare de la cei care au cunoscut-o pe româncă, acestea urmând a fi primite pe adresa poliţiei din Sessa Aurunca, localitatea unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al româncei.

Articolul O româncă de 51 de ani a fost găsită fără viaţă în râul Garigliano. Femeia a fost încarcerată de două ori în Italia pentru furt de la bătrâni apare prima dată în Stiri de Actualitate.


04. Singur și bolnav printre străini, Florin s-a stins într-un spital din Marea Britanie, după un diagnostic crunt - Nov 19, 2019 11:16:05 AM

Florin a ajuns singur și bolnav, printre străini. Medicii i-au dat un verdict tragic: cancer la plămâni. Boala l-a răpus rapid. Bărbatul a lăsat în urma sa două fiice și o familie îndurerată.

Articolul Singur și bolnav printre străini, Florin s-a stins într-un spital din Marea Britanie, după un diagnostic crunt apare prima dată în Stiri de Actualitate.


05. Un bărbat a fost CASTRAT şi ÎNCHIS pe VIAŢĂ, după ce a abuzat şi ucis o fetiţă de 9 anişori - Nov 19, 2019 7:41:16 AM

Bărbatul a fost găsit vinovat şi condamnat la închisoare pe viață pentru omor. În plus i-au fost aplicate noile legi dure din Kazahstan pentru pedofili și agresori sexuali. El a fost condamnat să sufere castrarea chimică forțată.

Articolul Un bărbat a fost CASTRAT şi ÎNCHIS pe VIAŢĂ, după ce a abuzat şi ucis o fetiţă de 9 anişori apare prima dată în Stiri de Actualitate.


06. Ce a făcut românul Vasile din Marea Britanie, când nu și-a primit salariul la timp, de la angajator - Nov 19, 2019 6:38:47 AM

În acest mod, românul nostru a dorit astfel să se răzbune, după ce firma la care lucra îi datora plata salariului, iar compania lucra cu showroom-ul vizat de incident.

Articolul Ce a făcut românul Vasile din Marea Britanie, când nu și-a primit salariul la timp, de la angajator apare prima dată în Stiri de Actualitate.


07. Un român a aruncat o tânără de pe un pod din Italia. Femeia s-a stins din viaţă, după ce a căzut de la 6 metri înălţime – VIDEO - Nov 18, 2019 10:26:56 AM

Pe imaginile luate de pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc crima, se vede cum românul îşi urmăreşte victima, dintr-un bar pe cheiul Tibrului şi la un moment dat, în zona Trastevere o apucă efectiv de picioare şi o aruncă peste pod.

Articolul Un român a aruncat o tânără de pe un pod din Italia. Femeia s-a stins din viaţă, după ce a căzut de la 6 metri înălţime – VIDEO apare prima dată în Stiri de Actualitate.


08. Video – Laura s-a întors din Italia pentru a deveni mireasă. A murit la o lună după nuntă - Nov 17, 2019 7:14:50 AM

„Dumnezeu să te ierte suflet drag! Ai fost colega mea când lucram la Martelli. Te-am cunoscut ca pe un om minunat, o mamă responsabilă pentru fetiţa ta. Te mândreai cu ea. Nu-mi vine a crede ce tragedie. Condoleanțe familiei.”

Articolul Video – Laura s-a întors din Italia pentru a deveni mireasă. A murit la o lună după nuntă apare prima dată în Stiri de Actualitate.


09. O româncă de 55 de ani, a fost împuşcată de italianul pentru care lucra alături de soțul ei - Nov 16, 2019 5:52:14 PM

Acum, Luminița nu mai poate fi adusă înapoi sub nicio formă: „Încă nu pot crede… Încă sunt șocată ce soartă a avut Luminița departe de casă… Într-o țară care nu era a ei… Dumnezeu să te odihnească alături de îngeri. Veșnică amintire”, transmite Carmen.

Articolul O româncă de 55 de ani, a fost împuşcată de italianul pentru care lucra alături de soțul ei apare prima dată în Stiri de Actualitate.


10. Regatul Unit oferă românilor între 20,70£ şi 13,70£ săptămânal, pentru copii, chiar dacă aceştia nu trăiesc acolo. - Nov 16, 2019 3:09:23 PM

„Britanicii s-au săturat până peste cap să plătească miliarde pentru beneficii, doar pentru a vedea cum o parte din banii lor ajung în buzunarele celor de dincolo de graniţele ţării”.

Articolul Regatul Unit oferă românilor între 20,70£ şi 13,70£ săptămânal, pentru copii, chiar dacă aceştia nu trăiesc acolo. apare prima dată în Stiri de Actualitate.