Despre mine

Cartridge Service Cluj

S.C. CARTRIDGE SERVICE S.R.L., o companie cu peste 13 ani de experienta in domeniul vanzarii de imprimante si consumabile (cartuse originale si compat...

Blogs Home » Știință/Tehnică » IT » Cartuse Imprimanta si Refill Profesionist

Cartuse Imprimanta si Refill Profesionist

Noutati despre imprimante, cartuse imprimanta, reincarcari cartuse, noutati din domeniul IT.

Articole Blog

01. Noile inovații de securitate de la Xerox - Apr 21, 2019 12:51:59 PM

     Xerox a anunțat zilele acestea îmbunătățiri ale securității liniei sale de imprimante multifuncționale Xerox AltaLink®, oferind managerilor IT, administratorilor de rețea și ofițerilor de securitate informatică un nivel suplimentar de protecție și o abordare mai proactivă la amenințări în rețea.    “În timp ce alte dispozitive de imprimare în rețea folosesc o abordare fracturată, manuală a securității informatice, Xerox are un răspuns automatizat care neutralizează amenințările la sursă”, a declarat Dr. Alissa J. Abdullah, șef de securitate al Xerox. Răspunsurile... Read more"Noile inovații de securitate de la Xerox"

The post Noile inovații de securitate de la Xerox appeared first on Cartridge Service Cluj.


02. Ockel Sirius B Windows 10. Un PC de 120 grame? - Aug 30, 2017 7:20:04 AM

Un mini PC complet cu Windows 10 la fel de mic ca un hard disk extern Calculatorul de buzunar Ockel Sirius B Windows 10 este incredibil de mic, consumă puțină energie, poate rula aplicații Windows complete și arată minunat. Aproape de dimensiunea unui iPhone, acest PC ultra-mobil are potențialul de a înlocui un calculator desktop. Dispunând de un procesor Intel, cu 2GB de memorie RAM, Wi-Fi încorporat și Bluetooth, sistemul de operare al Ockel Sirius B Windows 10 Pocket PC... Read more"Ockel Sirius B Windows 10. Un PC de 120 grame?"

The post Ockel Sirius B Windows 10. Un PC de 120 grame? appeared first on Cartridge Service Cluj.


03. Pantofi sport Adidas imprimati 3D pentru 333$ - Dec 14, 2016 9:12:26 AM

Dar, îi puteți cumpăra doar în New York, Londra sau Tokio. Chiar dacă tehnologia este prezentă pe piață de mai mult timp, conceptul de imprimare 3D își caută încă drumul în domenii noi. Am vazut-o deja ca fiind folosită în diferite industrii, cum ar fi medicina, automobile sau arhitectură, însă anul trecut, Adidas și-a anunțat conceptul 3D pentru pantofi de sport imprimati din materialele existente pe piață: „Futurecraft 3D”. Acum, firma de sport a dezvăluit că va pune în  vânzare... Read more"Pantofi sport Adidas imprimati 3D pentru 333$"

The post Pantofi sport Adidas imprimati 3D pentru 333$ appeared first on Cartridge Service Cluj.