Despre mine

Belean Maria

- sunt maestru Reiki din 2014 - maestru Karuna, maestru Inforeiki - sunt bioenergoterapeut, am studiai terapia cu ingeri si sacroterapia - t...

Blogs Home » Spiritualitate » Spiritual » Lumină și îngeri - AstharMaia

Lumină și îngeri - AstharMaia

Noi suntem unul

 Sănătate alternativă și holistică 
 
  
  Am încredere…am încredere în curgerea firească a lucrurilor, am încredere în fiecare situație de viață deoarece ea ascunde în spatele ei darul, darul pregătit pentru mine de Bunul Dumnezeu Tata/Mamă. 
Te iubesc Doamne, 
vă iubesc !


Articole Blog

01. Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei - Jan 22, 2019 12:45:00 PM
   Energia razei a șaptea este conectată la raza violet transmutatoare. Conducătorul departamentului razei a șaptea este Saint Germain. Aceasta este raza marilor preoți și preotese, a organizatorilor comunității sau șambelanul curții. Motto-ul acestui tip de persoană este „sa termini de făcut totul într-o manieră decentă și în ordine”.
   Într-un fel, Saint Germain este cel care deblochează noua era de aur pe această planetă. Folosește flacăra sa violetă transmutatoare pentru a transforma și a transmuta  punctele cu probleme de pe planetă. Raza a șaptea ajută să integrezi Pământul și Raiul și să înrădăcineze spiritualitatea în lumea fizică materială. Este raza formei, și de aceea persoană pe această rază va fi un excelent sculptor.   Combinarea razei a patra cu raza a șaptea ar determina cel mai înalt tip de artist. Leonardo da Vinci a avut un suflet pe raza patru, o personalitate de rază șapte, o minte de rază șapte și un corp emoțional pe patru și un corp fizic pe șapte. Avem aici exemplul cel mai înalt ale învățăturilor lui Djwhal.
   Munca literară a persoanei pe raza a șaptea poate fi remarcabilă. Persoana de rază șapte excelează în: ceremonie, observare, ritual, arbori genealogici și în reguli de prioritate.
  Persoana de rază șapte neevoluată este superstițioasă și va fi prea influențată de preziceri, vise și fenomene spirituale. Tipul de rază șapte mai evoluat este hotărât ca întotdeauna să facă ce este potrivit, să spună ce este potrivit, la momentul potrivit.
 Așadar, au un mare succes social.
 Tipul de persoană de rază șapte abordează calea spirituală prin observarea regulilor de practică și a ritualurilor și poate sa invoce foarte simplu forțele elementale. De asemenea, îi place foarte tare practica disciplinării și ordonării a oricărui aspect din viața lor în serviciul și în armonie cu Dumnezeu.

 Virtuțile speciale ale tipului de persoană de rază șapte sunt: forța, perseverența, curajul, amabilitatea, atenția mărită la detalii, independența.

Viciile acestu tip de rază sunt: formalismul, bigostismul, mândria, îngustimea minții, judecăți superficiale, indulgență prea mare.

Virtuțile care pot fi însușite sunt realizarea unității, viziuni largi, toleranță, umilitatea, blândețea și iubirea.

 Un alt exemplu de personalitate de rază șapte a fost Nicolas Roerich, canalul pentru Maestrul ascensionat El Morya, care a adus cărțile cu yoghinul Agni. El a avut un suflet de rază șapte, personalitatea de rază șapte, minte de rază șapte și corp de rază șapte. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


                                        Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
02. Raza a șasea a devoțiunii - Jan 22, 2019 9:00:00 AM
   Raza a șasea este raza devoțiunii și idealismului. Persoana pe această rază este plină de fervoare religioasă. Totul este văzut fie perfect, fie intolerabil. Este o rază bazată pe emoțional, care este, de asemenea, și foarte conectată cu mintea subconștientă.
  Culoarea ei este indigo. Are capacitatea de a ajuta persoanele să privească dincolo de orientarea Pământeană. (earth oriented focus)
  Acest tip de persoană are nevoie să aibă un Dumnezeu sau o incarnare a unei Zeități pe care să o adore și căreia să i se devoteze. Tipul superior de persoană pe această rază devine sfânt. Tipul cu personalitate inferioară devine cel mai urât tip de bigot și fanatic. Creștinii fundamentaliști sunt foarte conectați pe această rază. Toate războaiele religioase și cruciadele au izvorât din folosirea incorectă a acestei raze.
  Persoana pe această rază este adesea foarte blândă, dar poate intra destul de ușor într-o stare de furie și mânie. Renunță la viața lor pentru idealul de devoțiune ales.
  Acest tip de persoană, precum un soldat, nu s-ar lupta decât dacă ar fi provocat de o cauză măreață în care crede. Dacă se întâmplă așa, va lupta precum un om posedat.
 Tipul razei a șasea este adesea un poet sau scriitor de cărți religioase de poezie sau proză. Le place frumusețea și estetica, însă nu sunt tot timpul buni la a produce.
 Metoda de vindecare pentru acest tip de persoană este prin credință și rugăciune. Modalitatea de apropiere de Dumnezeu este prin rugăciune și meditație care are ca țel uniunea cu Dumnezeu.
   În aceste vremuri raza a șasea iese din incarnare. Manifestarea cea mai înaltă a sa a fost viața lui Iisus Christos și a Lordului Maitreya. Raza a șasea a fost lăsată disponibilă pentru două sau trei mii de ani datorită faptului că umanitatea a fost la „stadiul de evoluție de zece ani”. Datorită acestui fapt, raza a șasea a fost raza perfectă de care a fost nevoie pentru a aduce umanitatea la următorul nivel.
   Umanitatea s-a maturizat acum, așa că nu mai are nevoie de această rază. Este înlocuită acum la scară largă cu energia razei a șaptea. Partea pozitivă a acestei raze în istoria noastră, a determinat omenirea să se concentreze pe devotamentul ei către Dumnezeu și să devină ascultătoare față de El și legile Sale. A facilitat ca umanitatea să se deblocheze din paternul în care se află.
   În acest moment al istoriei raza a șasea are o energie mai grea, deoarece scopul ei a fost încheiat. O mare parte din munca departamentului al șaselea, al cărui conducător este Maestrul Iisus, este să unească religiile lumii.
 Pe măsură ce Pământul se îndreaptă complet către noua eră după schimbarea secolului, nu va mai exista o concentrare pe raza a șasea pe Pământ. Își va fi terminat serviciul. Majoritatatea bisericilor din ziua de astăzi folosesc raza a șasea în slujbele lor.
  Rază a șasea a avut legătură și cu devotarea către un guru, profesor sau maestru. În noua eră și în ciclul de șapte raze, ideal va fi să-ți deții propria putere și să-ți recunoști egalitatea inerentă cu profesorul tău spiritual, pentru că toți suntem eternul Sine în adevăr.
  Câteva exemple de suflete pe raza a șasea au fost: John Calvin, Meister Eckhart și Sf. Francisc (Kuthumi). Sf. Francisc a avut un suflet pe raza șase, o minte pe raza șase și o personalitate de raza șase.

 Virtuțile speciale ale persoanei pe raza a șasea sunt: devoțiunea, iubirea, blândețea, un singur orizont, intuiția, loialitatea, respectul.

 Viciile acestei raze sunt: egoismul, iubirea egoistă, supra-dependența față de ceilalți, auto-decepția, părtinirea, sectarismul, superstiția, prejudecata, concluzii mult prea rapide, mânia.

 Virtuțile care pot fi dobândite sunt: tărie, sacrificiu de sine, puritate, adevăr, toleranță, serenitate, echilibru și bun simț.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone                                      Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
03. Raza a cincea a minții concrete - Jan 21, 2019 5:44:00 PM
   Aceasta este raza științei și cercetării. Persoana pe această rază are un intelect ascuțit și mare exactitate în detaliu. Această rază este foarte conectată cu corpul mental.
  Mulți oameni, în acest moment din istoria noatră sunt blocați în câmpul mental și nu și-au dat voie să se deschidă către intuiție și corpul sufletului. Acesta este un pericol al acestui tip de rază.
   A fi prea blocat în minte împiedică persoana să fie interesată de studii ezoterice. O dată ce tipul de rază cinci se deschide către calea spirituală și studiile din această zonă, sunt capabili să le înțeleagă mult mai bine decât unele din celelalte tipuri de raze.
  Raza a cincea este foarte importantă pentru Pământ în aceste timpuri. Persoanele care sunt mai emoționale au tendința să fie tăiate de la energia acestei raze. Nu au învățat cum să folosească această energie pentru a-și echilibra corpul emoțional. Pe de altă parte, tipul de rază cinci trebuie să învețe cum să-și liniștească uneori mintea. De aceea meditația este foarte importantă pentru acest tip.   Culoarea acestei raze este portocaliu.
 Tipul de rază cinci este foarte sincer și plin de cunoaștere și fapte. Pericolul pentru raza a cincea este să nu devină prea pedant și prea concentrat pe detaliile cele mai triviale. Este raza marelui chimist, electricianului practic, inginerului de prima mână, marelui chirurg sau a șefului vreunui departament tehnic special.
  Un artist pe această rază este foarte rar (prea științific). Abordarea razei a cincea a căii spirituale este prin cercetare științifică, împinsă la concluzii finale. Aceste tip de persoană poate avea încredere până în adâncul unui lucru, care este un fel de dar personal.
 O minte de rază cinci poate avea încredere în orice experiență în care se învață și să scoată din această esența.
  Raza a treia are o minte excelentă, dar nu are abilitatea să pătrundă în esența și sâmburele lucrurilor precum persoana de raza cinci.
  Oriunde este  energie de  cinci, vor fi multe biserici new age. Aceste biserici  conectate cu mișcarea „noua gandire” care este o forță razei a cincea. .
   Speranța ierarhiei este o enormă cantitate de energie de raza cinci aflată acum pe planetă să conducă oamenii în inima și esența lucrurilor, care este în  cele din urmă sufletul și spiritul. 
  În sensul acesta a cincea rază ajută să focuseze new age-ul
   Raza a cincea pune concentrarea minții acolo, iar raza a șaptea și razele superioare o înrădăcinează   și determină activitatea.
   O altă calitate în modelul razei a cincea, de care mulți oameni nu sunt conștienți, este iubirea  necondiționată.
  Aceasta, deoarece raza a cincea accesează corpul mental superior care este tărâmul sufletului. Raza a cincea ajută în procesul de găsire a echibrului și integrării în psihic.

 Virtuțile speciale ale tipului razei a cincea sunt: bunul simț, dreptatea, afirmațiile exacte, independența, intelectul ascuțit.

  Viciile razei a cincea sunt: critică aspră, îngustimea, aroganța, temperamentul neiertător, lipsa simpatiei, a respectului și prejudecata.

Virtuțile care pot fi însușite sunt: respectul, devoțiunea, simpatia, iubirea și mintea deschisă.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone .                           Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
04. A patra rază a armoniei prin conflict - Jan 21, 2019 3:34:00 PM
  Această rază a fost denumită “raza eforturilor”. La fel ca toate razele, are un aspect superior și unul inferior. Când această rază este guvernată de sinele inferior, atunci rezultă conflictul și distrugerile. Când este guvernată de sinele superior, apare armonia.
  Cea de-a patra rază este foarte conectată cu corpul emoțional și cu chakra plexului solar. Este foarte conectată și cu existența fizică. Raza a patra are, de asemenea, o calitate meditativă care, într-un fel, forțează să vezi ce nu ai terminat sau încheiat încă. În acest sens acționează mai degrabă precum o oglindă.
  Culoarea acestei raze este verde smarald. Această rază este foarte legată de arte. În aspectele sale superioare, pe această rază au fost create cea mai frumoasă artă, muzică și sculptură de pe această planetă. Mozard, Leonardo da Vinci, Richard Strauss și Rubens, au avut o mare cantitate de energie a celei de-a patra raze. Credeți sau nu, Mozart a avut corpul sufletului, personalității, minții și cel emoțional pe raza a patra în acea încarnare.
  Pericolul acestei raze este să rămâi prea prins în corpul emoțional, ceea ce au avut tendința să facă majoritatea persoanelor. De aceea, raza a patra lucrează bine cu prima rază a voinței, sau cu cea de-a treia sau a cincea, care au o natură mai mentală. Tipul de persoană pe raza a patra are nevoie de acestea pentru echilibru.
 Djwhal Khul ne-a mai spus că această rază pare să aibe un echilibru egal al calității orientale ale rajas (activitate) și tamaras (intertia). Marea majoritate a persoanelor trăiesc într-o luptă extremă între aceste două energii până când este atinsă infuzia sufletului și unirea sufletului. Astfel de exemple au fost Vincent van Gogh și Pablo Picaso.
   Au avut măreața abilitatea artistică, însă nu au fost echilibrați cu aspectele mentale, emoționale și sufletești, lucru care a determinat măreție la un nivel, și un mare chin la alt nivel.
   De cele mai multe ori tipul de persoană pe a patra rază trăiește într-un carusel emoțional, până când obține uniformitatea minții și egalitatea. Studiul lui Bhagavad Gita ar fi un model bun de urmat pentru tipul de persoană pe raza a patra.
 Din moment ce tipul de persoană pe raza a patra este conectată la Pământ și estetică, îi este greu să mediteze și să între în zona spirituală. Tipurile de rază patru sunt adesea concentrate pe multe activități fizice precum drumeții, cățărări, călărie, condus și au legături cu animalele. Acest lucru este în regulă atâta timp cât este echilibrat cu integrare spirituală și cerească adecvată.
 Unul din pericolele tipurile de persoană de rază patru este tendința de a fi manipulatoare. Le place ca toți ceilalți să experimenteze același țel în viață cu al lor. Este esențial pentru tipul de persoană de rază patru să-și dedice viața căii spirituale. Dacă nu fac acest lucru, au tendința să fie maniaco-depresivi. Metoda de abordare a căii spirituale va fi prin auto-control, care va conduce la uniformitatea minții și echilibrul forțelor războinice a naturii lor.

 Virtuțile speciale ale razei a patra sunt: afecțiune puternică, simpatie, curaj fizic, generozitate, iuțimea intelectului și percepția.

Viciile sunt: auto-centrarea, îngrijorarea, inexactitatea, lipsa curajului moral, pasiune puternică, indolență și extravaganță.

 Virtuțile care pot fi atinse sunt: calm, auto-control, puritate, lipsă de egoism, precizia, echilibru mental și moral.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

05. Raza a treia a inteligenței active - Jan 21, 2019 3:14:00 PM
  Aceasta este raza gânditorului abstract, a filozofului și metafizicianului. Persoana pe această rază ar fi foarte fantezistă și excelentă la matematici avansate. Sunt idealiști, visători, teoreticieni. Sunt capabili să vadă fiecare parte a unei întrebări într-o manieră foarte clară.
   Una dintre caractericticile lor principale este perseverența. Au abilitatea de a se ține de un lucru până când îl duc la bun sfârșit, chiar dacă durează o viață întreagă.
   Organizatorii ierarhiei sunt al treilea departament. Sunt suflete care sunt în afară și în încarnare, care “duc lucrurile la capat”.
   Metoda de abordare a căii spirituale este prin intermediul lucrului metafizic și filozofic profund până când este obținută realizarea. Thomas Edison a fost un reprezentant remarcabil a razei a treia.
  Tipurile razei a treia sunt adesea perfecționiste. Pot ignora totul, mai puțin proiectul lor pe care îl vor realiza cu mare precizie. Au tendința să fie dependenți.
  Ca parte negativă, pot încerca să-i facă pe ceilalți să vadă numai percepția lor.
 Sunt foarte focalizați, concentrați, logici, organizați, au o minte clară, însă nu sunt întotdeauna conștienți de consecințe. Una dintre cele mai bune abilități ale lor este să fie capabili să mențină gândul perfecțiunii și a adevăratei divinități și să nu schimbe direcția acestui curs până când nu este îndeplinit.

 Virtuțile speciale ale persoanei de rază trei sunt: viziuni largi asupra tuturor întrebărilor abstracte. Sinceritatea scopului, intelect curat, capacitate de concentrare pe studii filozofice, răbdare, precauție, absența tendinței de a se îngrijora pentru lucruri mărunte.

  Viciile acestei raze sunt: mândria intelectuală, răceala, izolarea, inexactitatea în detalii, absența orizonturilor, egoism, prea multă critică față de ceililalti.

Virtuțile care pot fi dobândite sunt: simpatia, toleranta, devoțiunea, precizia energiei și simțul
 realității.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
06. A doua rază a iubirii- înțelepciunii - Jan 21, 2019 12:17:00 PM
   Această rază înglobează calitatea divină a iubirii și dorinței pentru cunoaștere pură și adevăr absolut. Culoarea ei este de albastru intens profund.
  Persoanele pe această rază sunt foarte iubitoare, permisive, amabile, prietenoase și responsabile.
   Sufletul razei a doua este de obicei un profesor sau un posibil arhitect datorită abilității conceptuale mărite a acestei raze. Acest tip de persoană va avea un tact mărit și previziune. Vor fi ambasadori excelenți, profesori în școli sau profesori universitari.
  Acest tip de persoană va avea abilitatea să impregneze altor persoane adevărul lucrurilor și să-i determine să le vadă ca ei.
 Tipul razei a doua poate fi un artist excelent atâta timp cât vor căuta să predea arta. Această rază este foarte intuitivă. Acest tip nu este imprudent sau impulsiv. Pot fi înceți în acțiune.
  Metoda de apropiere de cale ar veni prin studiul îndeaproape și serios al învățăturilor, până când acestea devin o parte a învățăturilor persoanei, încât nu mai sunt doar o cunoaștere intelectuală, ci mai degrabă o regulă de a trăi spiritual.
 O minte a razei a două ar fi foarte receptivă. Acest tip nu este prea des întâlnit. Un corp emoțional pe raza a doua ar fi pașnic, stabil și matur. Un corp fizic de raza a doua este mai degrabă neobișnuit, deși se vor încarna mai mulți în viitor. Aceste tipuri de corpuri fizice sunt de obicei mici și construite în mod delicat. Sunt foarte rafinate și sensibile.
 Fiecare tip de rază are un aspect superior și unul inferior.

  Persoana de rază a doua de tip inferior ar încerca să câștige cunoaștere pentru scopuri egoiste, și nu pentru serviciul altruist al umanității. Sinele lor inferior le-ar conduce către suspiciune, asprime și indiferență. Sunt de obicei mult prea absorbiți de studiu și au dispreț față de limitarea mentală a celorlalți
.
 Virtuțile lor special sunt calmul, forța, răbdarea, anduranța, iubirea adevărului, loialitatea, inteligența clară și temperamentul senin.

Virtuțile pe care le pot căpăta sunt: iubirea, compasiunea, lipsa de egoism și energia.

  Toate sufletele încarnate pe această planetă sunt conectate la raza a doua, deoarece trăim într-un sistem solar de rază a doua. Raza a doua este raza în care operează Logosul nostru Solar, Helios. Celelalte sisteme solare sunt pe alte raze. Toate celelalte raze sunt subraze ale acestei mărețe raze cosmice. (a doua)
 Lordul Maitreya și Buddha s-au aflat pe raza a doua, că de altfel și majoritatea marilor învățători ai lumii. Dwhal Khul este un învățător de rază a doua, precum este și învățătorul său, Maestrul Kuthumi.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

07. Prima rază a voinței sau a puterii - Jan 21, 2019 10:34:00 AM
   Prima rază este o energiea voinței, puterii și comenzii. Este conectată cu vitalitatea, inițiativa, încrederea. Schimbă ce este vechi și face loc pentru ce este nou. Este o energie foarte dinamică. Culoarea acestei raze este roșu. Cei care se află pe aceatsa rază au o mare putere personală care poate fi folosită pentru bine sau rău.
  Tipul de persoană a primei raze va ajunge întotdeauna în față indiferent de pe ce linie lucrează. Vor fi la conducrea profesiei lor. Sunt lideri înăscuti. Prima rază care nu este temperată de iubirea-înțelepciunea razei a doua poate fi extrem de crudă și nemiloasă. Lucrarea literară a acestui tip de persoană ar fi puternică și invincibilă. Le pasă puțin de stilul și definitivarea muncii. Exemple ale acestui tip de persoană ar fi Luther, Carlyle, Walt Whitman. Abordarea căii spirituale se face prin veritabila forță a voinței.
   Tipul primei raze ar fi un bun șef și comandant. Exemple: Napoleon, Winston Churchill, Generalul Patton, Generalul Mcarthur, Eleanor Roosvelt, Indira Ghandi, Christofor Columbus. (Saint Germain)
   Multe dintre figurile sportive remarcabile sunt pe această rază. De obicei, după ce prima rază își atinge scopul, celelalte raze preiau conducerea. Într-un fel, prima rază este legată de energia
Berbecului. Persoana de prima rază începe proiecte, însă apoi are altele de făcut.
   Prima rază este folositoare când persoana este traumatizată de emoțiile sale. Pot folosi puterea “vointei” ca să iasă. Te poți acorda la această energie purtând haine roșii. Aceasta este o rază foarte puternică și trebuie folosită cu atenție și în cantitatea potrivită.
   Majoritatea persoanelor au nevoie de a cantitate mult mai mică de invocare a primei raze decât ale celorlalte raze. Culoarea roșie intensifică orice stare deja existentă.
   Prima rază va avea un efect aproape instant. De obicei este nevoie de o cantitate mică. Manifestările negative ale primei raze ar fi văzute în manifestările de războaie pe planetă. Prima și a două rază ar face o echipă bună pentru a contracara asemenea manifestări negative. O persoană cu o minte de prima rază ar fi foarte directă și intens concentrată. Un corp emoțional de prima rază ar fi foarte puternic, cu reacții emoționale intense.
 Un corp de prima rază are tendința să fie înalt, construit puternic și cu oase mari. Polițiștii și militarii sunt de obicei de prima rază. Un corp de prima rază își croiește drum prin orice. Pot ajunge buni jucători de fotbal american. O personalitate de prima rază poate fi un pic cam aspră.
   Alte persoane faimoase care au fost pe prima rază au fost: Hercule, Rama, Tse Tung, Abraham Lincoln, Janet McLure. (fondatorul Fundației Tibetane)

   Virtuțile speciale ale primei raze sunt: forța, curajul, statornicia, sinceritatea, neînfricarea, puterea de a conduce, capacitatea de a înțelege întrebări mărețe într-o modalitate cu vederi lărgi a minții.

  Viciul acestei raze este mândria, ambiția, voința, asprimea, aroganța, dorința de a-i controla pe ceilalți, încăpățânarea, furia.

  Virtuțile care pot fi dobândite sunt blândețea, umilința, simpatia, toleranta și răbdarea.

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David StoneVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

08. Psihologia ezoterică și știința celor 12 raze - Jan 21, 2019 10:07:00 AM
 “Cunoaște-te pe tine însuți” 
 Cioplit deasupra porții oracolului din Delphi.

    Cele șapte raze sunt primele diferențieri ale lui Dumnezu în manifestare și ele oferă întregul câmp al expresiei Sale în formă manifestată. Cele șapte raze sunt întruchipările celor șapte tipuri de forțe, ceea ce demonstrează șapte calități ale lui Dumnezeu. Aceste șapte calități au un efect de șapte învelișuri asupra materiei și formei în toate părțile ale universului infinit al lui Dumnezeu. Cele șapte raze sunt întruchipări ale șapte ființe mărețe.
  Acestea sunt:

 •   Lordul puterii sau voinței
 •   Lordul iubirii-înțelepciunii
 •   Lordul inteligenței active
 •   Lordul armoniei, frumuseții și artei
 •   Lordul cunoașterii concrete și științei
 •   Lordul devoțiunii și idealismului
 •   Lordul ordinii ceremoniale sau magiei

   Razele sunt în realitate un subiect destul de complex și sunt multe feluri și cadre de referință pentru a le înțelege. Studiul razelor este aproape o știință necunoscută în lumea noastră. Eu sunt un student extraordinar al acestui câmp și am fost implicat cu aproape orice religie și școală a misterelor de pe planetă.
    Abia atunci când am citit cărțile lui Alice Bailey despre “Psihologia ezoterica”, semnificația profundă ale razelor a venit în conștiența mea. Razele sunt mai importante chiar decât astrologia, însă despre ceea ce am să vă împărtășesc în acest capitol nu se vorbește în apropape 99,9% din căile spirituale de pe Pământ. Este posibil ca înțelegerea razelor să fie singura știință spirituală cea mai importantă pentru a ne înțelege pe noi înșine și lumea ca întreg. Aceste raze sunt cele care guvernează întreaga creație.

 Razele aspectului și razele atributului 

   În scrierile sale, Djwhal Khul a împărțit cele șapte raze mărețe în două categorii,
 numite razele aspectului și razele atributului.

 Razele aspectului

 Prima rază a puterii, voinței și scopului
 A doua rază a iubirii-înțelepciunii
 A treia rază a inteligenței active, creative

 Razele atributului 

 A patra rază a armoniei prin conflict sau artă sau frumusețe
 A cincea rază a cunoașterii concrete sau științei
 A șasea rază a idealismului abstract sau devoțiunii
 A șaptea rază a ordinului ceremonial sau magiei sau ritualului sau organizației.

 Raza structurii a fiecărei ființe umane încarnate 

   Fiecare extensie de suflet care se încarnează în planul Pământean este alcătuită din șase raze. Au o rază separată pentru monadă, suflet, personalitate, minte, emoții și corp fizic. În principiu raza monadei și raza sufletului sunt aceleași în toate încarnările persoanei.
   Celelalte raze se pot schimba de la o viață la alta. Fiecare persoană încarnată se află  pe una din aceste șapte raze. Extensiile de suflet cu razele sufletului aflate pe cea de-a patra, a cincea, a șasea și a șaptea rază trebuie să fie combinate cu cele trei raze majore după ce trec a treia inițiere. Raza monadică a fiecărei personalități încarnate este una din cele trei raze.
   În persoana neevoluată domină razele corpurilor emoțional, mental și fizic. Pe măsură ce persoana dezvoltă o personalitate mai actualizată pe sine, atunci raza personalității devine dominantă, iar cele trei raze ale corpurilor devin subordonate ei.
   Pe măsură ce persoana continuă să evolueze, ele încep să devină polarizate în suflet. Are loc o bătălie între sinele superior și cel inferior sau între raza personalității și raza sufletului. Pe măsură ce raza sufletului începe să câștige această bătălie, iar discipolul începe să câștige auto-control asupra personalității, atunci raza personalității devine subordonată razei sufletului.
   Procesul continuă până când raza monadică începe să pătrundă, după cea de-a
 treia inițiere. Pe măsură ce discipolul învață să devină polarizat în monadă, raza sufletului devine subordonată razei monadice.
  Fiecare din cele zece grupuri de suflete răspund razei Logosului Planetar (Sanat  Kumara) care este pe raza a treia. De fapt, suntem cu toții o subraza a razei Lui, la fel cum el este o subraza a Logosului Solar (Helios) care este pe rază a doua. Helios este o subraza a Logusului Galactic, iar Logosul Galactic este o subraza a Logosului Universal (Melchizadek). Acest proces continuă până la Divinitate. Întreagă creație este o subraza a Divinității. Fiecare nivel a coborât într-o manieră ierarhică.
 Oamenii care sunt pe aceeași rază au tendința să vadă lucrurile într-o manieră similară. Acest lucru se poate schimba însă, în funcție de rază și inițierea cu care sunt identificați. În timpul facultății două persoane pot avea personalități de rază a patra și deci, au multe în comun. Pe măsură ce unul se deschide către raza sufletului și își schimbă polarizarea, acest lucru se poate schimba dacă au raze ale sufletului diferite.
  Asta nu înseamnă că oamenii aflați pe raze diferite nu se înțeleg. Sunt mulți factori care contribuie. Însă, razele au o influența mare.
  Persoanele care au o structură de două, patru sau șase raze tind să fie mai introvertite și concentrate pe spiritualitate. Persoanele cu o structură de una, trei, cinci, șapte raze tind să fie mai extrovertite și concentrate pe formă și pe nivelul concret al lumii.
   Când o extensie de suflet se află la două treimi din calea ei spirituală, raza sufletului începe să conducă personalitatea.
 Este înspre beneficiul fiecărui aspirant și discipol să încerce și să ajungă la înțelegerea celor șase  raze care alcătuiesc constituția lor spirituală.

Raza personalității își desfășoară majoritatea activității în corpul fizic.
Raza sufletului are influența specifică în corpul astral.
Raza monadică are influența specifică în corpul mental.
Raza personalității determină atitudinea de separare.
Raza sufletului facilitează atitudinea de conștiință de grup și detașare față de partea de forma a vieții. Raza  monadică poate fi simțită numai după a treia inițiere și aduce aspectul voinței Creatorului.

   Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra vieții fiecărei ființe umane.
   Raza  corpului fizic determină  majoritate  trăsăturilor fizice ale corpului fizic.
 Razele determină  calitatea corpului emoțional și afectează într-o măsura mare natura minții.
 Razele predispun fiecare persoană către anumite puteri și anumite slăbiciuni.
 Anumite atitudini ale minții sunt ușoare pentru un anumit tip de raza și extrem de diferite pentru altele.
  De aceea personalitatea încarnată schimbă razele de la o viață la alta, până când toate calitățile sunt dezvoltate și demonstrate.
  Datorită acestor lucruri este absolut esențială cunoașterea acestor raze pentru a te cunoaște pe tine însuți și pentru întreaga zonă a psihologiei. Ceea ce este șocant este că în domeniul psihologiei de pe Pământ din ziua de azi, nu există nici o înțelegere a razelor, acesta fiind și unul dintre multiplele motive pentru care nu este eficientă modalitatea în care este practicată ea.
   Motivul pentru care razele nu sunt înțelese se datorează faptului că sufletul nu este înțeles aproape deloc. 98% din formele de psihologie predate în școli și practicate de profesioniști licențiați sunt separate și deconectate de la nivelurile de conștiință ale sufletului și ale monadelor. Noul val din viitor va fi studiul “Psihologiei transpersonale sau spirituale” (v-aș recomanda să citiți cartea mea pe acest subiect, intitulată “Psihologia sufletului”).
  Nu doar oamenii au raze. Și țările, orașele, grupurile și organizațiile au raze. Acestea sunt, însă, limitate la o singură rază a sufletului și o rază a personalității. Spre exemplu, multe din țările de pe Pământ operează încă pe raza personalității. Atunci când raza sufletului este capabilă să se concentreze complet printr-un individ, atunci discipolul este pregătit să ia a treia inițiere. Raza personalității este apoi stinsă în mod ocult. Locuitorul din prag a fost subjugat și stăpânit.
  Sufletul este cel care alege razele pentru extensia de suflet sau personalitatea încarnată pentru fiecare viață.
 Fiecare rază lucrează mai întâi prin una din chakre. O cunoaștere a structurii noastre a razei ne oferă înțelegeri legate de caracterul nostru, forțele și slăbiciunile, în același mod în care o poate face și un horoscop astrologic adecvat. Studiul psihologiei ezoterice și știința celor 12 raze este la fel de importantă precum studiul astrologiei. Poate fi chiar mai important, având în vedere faptul că razele, la nivel cosmic, afectează, influențează și preced crearea stelelor și a constelațiilor prin universul
 infinit al lui Dumnezeu.
   Este important să realizăm că putem folosi toate razele indiferent dacă le avem în
 structura noastră a razei sau nu. Poți chema oricare dintre cele 12 raze și calitățile lor
 pentru serviciul personal și planetar.

    O analiză amănunțită a celor 12 raze 


Prima rază a voinței sau a puterii

A doua rază a iubirii- înțelepciunii

Raza a treia a inteligenței active

A patra rază a armoniei prin conflict

Raza a cincea a minții concrete

Raza a șasea a devoțiunii

Cea de-a șaptea rază a ordinii ceremoniale și a magiei

   Razele superioare – de la opt la doisprezece 


   Pe la începutul anilor 1970 o dispensă divină de șapte raze superioare au fost acordate acestei planete, datorită mișcării iminente către a patra dimensiune și noua eră.
  Aceste raze superioare sunt combinații ale primelor șapte raze cu puțină lumină de la sursă sau lumină albă care le oferă o calitate luminoasă.
 Multe din noile extensii de suflet care vin acum au aceste raze superioare în structurile lor. Alții încep să le acceseze acum într-o manieră foarte integrată. Sunt raze minunate și vă recomand să le chemați regulat pentru vindecare personală și planetară.
   Toate aceste raze planetare vin prin Logos-ul nostru planetar, Sanat Kumara. În univers există raze chiar peste cele doisprezece, însă acestea sunt toate cele programate pentru Pământ în aceste timpuri. Helios, Logos-ul nostru solar, le direcționează către Sanat Kumara, care le face disponibile pentru noi. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


09. Rugăciune al Luminii celei Vii și Veșnice - Jan 10, 2019 9:36:00 PM
 Doamne, Tată ascultă rugăciunea mea chiar dacă nu știu ce să îți cer, Tu Doamne ști ce am nevoie chiar înainte ca eu să mă gândesc, Tu Doamne mă iubești mai mult decât mă pot eu iubi vreodată, te rog dă copilului Tău Maria, ceea ce eu nu știu că am nevoie, eu pot doar să stau în fața Ta cu mâinile apropiate în semn de adâncă Smerenie, Iubire și lacrimi de Fericire.
   Inima mea este larg deschisă, Tu vezi nevoile mele pe care eu nu le știu, ajută-mă cu mila Ta, unge-mă cu Înțelepciunea Ta și mă învelește în Lumina Vieții, ia-mă și ridică-mă în Apa Vieții Veșnice, atrage-mi Flacăra în armonie spre Tine, fă-mă să mă topesc în Lumina Ta.

   Totuși nu îndrăznesc să vorbesc înaintea voi Tale sfinte, înainte de orânduielile Tale încă neînțelese de mine, mă las purtată de Râul Vieții pentru a fi un canal perfect și pur prin care glasul Tău să vindece, să mă vindece și să panseze răni.
  Tată simt Mâna Ta cum mă conduce, cum mă ghidează întru Adevăr, sufletul saltă de Fericire și Pace.
   Doamne roagă-Tu Însuți în mine!... Acum este doar Iubirea supremă, o Lumină care compune continuu Viața,  Eu Sunt Ceea ce Sunt  împreună cu Cel ce Ești Una cu Toate. 
Amin Amin Amin Amin
Această rugăciune mi-a fost transmisă în această seară în timpul unei profunde conectări cu planurile subtile ale sufletului. 


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


10. Mesaj 2019- Doctorii J.J & Desiree Hurtak - Jan 10, 2019 7:21:00 PM
Dragi prieteni ai Academiei —  Viaţa se accelerează enorm! Resimţim cu toţii schimbările ce au loc, inclusiv haosul. Pentru cei ce pot să trăiască unele aspecte ale Divinului în viaţa lor, aceste vremuri reprezintă unele dintre cele mai măreţe momente din istoria umanităţii, vremuri ce furnizează oportunităţi pentru o nouă creştere.   Putem să privim în jur şi să observăm enorma varietate de Viaţă ce se desfăşoară pe toate palierele creaţiei, de la nivelul atomului până la Adam Kadmon. Aflăm, de asemenea, că Pământul este o importantă formă de şcolarizare/ şcoală. Trebuie să luăm deciziile potrivite pentru a putea să avansăm şi pentru a nu fi [doar] locuitori indolenţi din scenariile noastre mintale limitate şi critice.  Cheile lui Enoh® sunt asemeni unei “scări” ce urcă de la fundaţia limitată a fizicii şi biologiei înspre dezvăluirea mijloacelor prin care totul trebuie să fie transformat, pe măsură ce ştiinţa se mişcă înspre înţelegerea universului în inter-relaţionarea acestuia cu Evoluţia Mai Înaltă. Trebuie oare pur şi simplu să aşteptăm Intervenţia Divină – iar dacă ea vine, care sunt schimbările ce vor avea loc în realitatea noastră fizică? Oare sunt oamenii pregătiţi să lase în urmă rivalităţile lor culturale şi filosofice? Mulţi mai au încă îndoieli, văzând doar un sfârşit al vieţii pe măsură ce trecem prin cataclisme şi tragedii inter-culturale din ce în ce mai fatale, în vreme ce alţii aşteaptă şi mai multe dovezi ale [existenţei] altor realităţi lumeşti, sau chiar a [existenţei] vieţii pe alte planete, şi posibil a [existenţei] altor universuri. Pentru a ne ajuta să ne soluţionăm întrebările, vă încurajăm să vă întoarceţi şi înspre Divin, să fiţi îndrumaţi în numeroasele niveluri de realitate, aşa cum o sugerează Cheile lui Enoh®, pentru a deschide “câmpurile de energie” de mai înaltă Cunoaştere.Poate veţi observa atunci că enunţul misiunii voastre gravitează în jurul logicii ce poate fi articulat astfel: Tikkun Olam B’malchut Shaddai, adică, a repara lumea în Împărăţia Atotputernicului, Shaddai. Această Cunoaştere dezvăluie adevărata natură a Divinului ca schiţă a noastră din cadrul evoluţiei Vieţii, schiţă aflată la îndemâna fiecăruia din noi spre dobândire şi spre utilizare sub forma unei instrucţiuni care să servească scopului Divin al lui YHWH şi pentru a trăi Prezenţa lui Christ. Povestea noastră evolutivă continuă e reprezentată de misiunea noastră spirituală, ce duce înspre reînnoirea conştiinţei prin intermediul Gândului Divin şi al Prezenţei Divine. Să devenim [cu toţii] conştienţi cu privire la faptul că schimbările ce urmează necesită angajamentul nostru continuu prin:1.   meditaţie şi continuarea utilizării zilnice a unor afirmaţii ce clădesc rezilienţa, pentru a-i ajuta pe cei ce trec prin stări de stres, căci schimbările ne afectează pe fiecare din noi. [În aceste meditaţii şi afirmaţii] trebuie să încorporăm şi “insight/discernământ biblic” pentru a ne clădi încredere mai avansată şi  pentru a deveni mai puternici în (Pistis) Credinţa noastră;2.   continuarea activităţii în “grupuri” pentru a face parte dintr-o reţea mai puternică de rugăciune, studiu şi muzică;3.   oferirea de observaţii pozitive oamenilor, prin sinergie pozitivă folosită alături de darurile de “vedere la distanţă” (remote viewing), “comunicare la distanţă” (remote communication) şi “vindecare la distanţă” (remote healing) pentru planetă;4.   înţelegerea diferenţelor dintre fiinţele extraterestre fizice (ET) şi fiinţele spirituale ultraterestre (UT), [acestea din urmă fiind cele] ce respectă Dumnezeirea şi spiritul-sufletul viu (numit Neshamah). ET nu sunt cei ce au creat experimentul nostru uman, însă îl influenţează. Fiinţele UT/angelice ne vor ajuta să generăm o psihologie pozitivă în procesul de pregătire a unei “trans-umanităţi mai înalte” (care nu se bazează pe inteligenţă artificială) şi care este o existenţă într-un corp spiritual mai înalt de Lumină bazat pe Chipul Divin.În toate lucrurile, să fiţi binecuvântaţi de Lucrarea Divină, pe care aţi ales-o pentru această viaţă. Sprijinul vostru pentru activităţile Academiei continuă să aibă o importanţă vitală, căci el permite publicarea noilor Chei în şapte limbi majore ale lumii, în acest moment crucial de accelerare a istoriei umane.Să ne bucurăm în Numele lui Dumnezeu – YHWH – ca pecete şi angajament al Transformării!Cu Iubire şi Compasiune,Doctorii J.J & Desiree HurtakVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
11. Din iubire- Nașterea Christului Interior - urare - Dec 24, 2018 5:54:00 PM


 Îmi place această perioadă a anului în care zilele mai scurte și nopțile mai lungi m-au dus în interior să reflectez asupra anului care tocmai se încheie.
   Ne aflăm în mijlocul unei schimbări în Codul Vieții, iar toate experiențele, situațiile, lipsurile care vin în viața noastră ne pregătesc pe noi ca Fii și Fiice ale Vieții, să ne trezim și să ne recunoaștem propriul Creator Divin, de fapt această trezire este o "naștere" a Sinelui nostru Divin embrionic pentru a se uni cu Creatorul Divin Unul. Suntem binecuvântați să trăim aceste minunate Vremuri în care Viața în curgerea ei firească ne conduce în virtutea Marii Uniuni care este lipsită de separare dualistică.

   Haideți să-l trăim și experimentăm pe Dumnezeul Tatăl în interiorul inimii noastre, să deschidem Porțile de Lumină din interiorul nostru ca Toți să fim o singură Familie, să fim Unul în Divina Unitate și prin iubirea noastră să înconjurăm pământul într-un dans al Luminii, al Păcii, al Blândeții și al Iubirii.
   Prin intermediul Mamei Divine, al Luminii și al Iubirii Infinite să avem cu adevărat o Naștere Christică în Veacul Spiritului Sfânt în care va Domni Adevărata Iubire a Tatălui Ceresc.

   Mă simt profund binecuvântată de abundența din viața mea, dragostea care mă înconjoară, oameni frumoși care mi-au îmbogățit viața, oameni frumoși pe care v-am cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare și cărora am reușit să aduc o rază de lumină prin tratamente și consiliere.
   Noi Toți am înțeles că Iubirea, Blândețea, Căldura Sufletească sunt manifestări ale Divinului Etern și odată manifestate aducem Darurile Divine precum Pacea, Fericirea și Sănătatea în Corpurile noastre.


  Fie ca acestă sărbătoare a Nașterii Pruncului Iisus să aducă în sufletul nostru Pace, Iubire și Sănătate și haideți să-L trăim cu adevărat pe Tatăl Iubirii în fiecare secundă al Vieții noastre. 
 Vă iubesc frați întru Lumină și vă mulțumesc. 
             Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
                   Asthar Maia    
12. Ascensiunea – A Șasea Inițiere - Dec 20, 2018 9:50:00 PM
„Fii credincios până la moarte și  îți voi dărui cununa vietii”  Iisus  
Ce frumos ne conduce Domnul nostru Iisus. Simt blândețea și iubirea în fiecare cuvânt. 
    A șasea inițiere este foarte importantă de aceea am hotărât să-i dedic un spațiu separat în blog.   În 18 noiembrie 2018 am postat primele cinci inițieri pe care o conștiință în evoluția ei pe această planetă le poate lua în funcție de realizările ei interioare. 

   Cea de-a șasea inițiere este împlinirea ascensiunii. Devenirea unui Maestru Ascensionat.   În esență această inițiere se face atunci când adeptul și lumina monadei se contopesc pe planul fizic. Întreagă ființă a adeptului incluzând corpul fizic și îmbrăcămintea, se transformă în lumină. În esență corpul fizic doar dispare și este înlocuit de Corpul de Lumină. În trecut ascensiunea însemna trecerea în lumea spirituală,  acum există o nouă abordare mai avansată, din partea Ierarhiei Spirituale, aceea de a-i lăsa pe Maestii Ascensionati să rămână pe Pământ și să-și continue serviciul.  Recent s-a acordat o dispensa care a făcut ascensiunea un pic mai ușoară, așa că nu mai este necesar să îți iei cu tine corpul fizic atunci când te înalți. Această este alegerea adeptului.

   Ascensiunea este atingerea stării de Christ. A deveni un Buddha perfect. A deveni un Maestru Spiritual în totalitate și o ființă realizată, nu doar un suflet realizat. Legea karmei nu mai are nicio autoritate asupra Maestrului Ascensionat. Adeptul s-a contopit complet cu planul monadic al conștiintei.
   La a șasea inițiere o persoană trebuie să aleagă una din cele șapte căi de evoluție
 superioară pe care o va urma. Fiecare Maestru Ascensionat trebuie să facă o astfel de
 alegere în acest punct al evoluției lor și anume pe ce cale vor servi în viitorul lor ajutor
 cosmic.
       Cele șapte căi sunt următoarele :
 1.Calea Slujirii Pământului
 2.Calea lucrului magnetic
 3.Calea antrenamentului pentru a deveni Logos Planetar
 4.Calea către Sirius
 5.Calea Razei
 6.Calea pe care Logosul nostru se află
 7.Calea Absolute a Fiului

   Când o persoană ascensionează, își înlocuiește în totalitate corpul în corpul de lumină.
 Corpul de lumină este un corp pe care l-am creat din lumina pe care am manifestat-o de-a lungul tuturor încarnărilor noastre. Este corpul în care Maestrul Ascensionat  călătorește începând din acel moment.
  Pentru a ascensiona, un adept trebuie să-și echilibreze 51% din karma provenită din toate reîncarnările precedente. Majoritatea are o medie de 200-250 de vieți precedente.
  O altă cerință de ascensiune este ca o persoană să își finalizeze dharma sau misiunea pe Pământ.   Conștientizarea ascensiunii este un sentiment de bucurie totală și iubire necondiționată,recunoașterea și realizarea că ești Dumnezeu și toți ceilalți cu care te întâlnești sunt Dumnezeu umblând pe Pământ.
   Este, de asemenea, o capacitate să te exprimi pe orice plan al conștiintei în orice  moment, nu doar pe planul fizic. Ascensiunea este abilitatea de a te materializă și de a te dematerializa atunci când îți dorești. Este abilitatea de a materializa tot ceea ce ai nevoie și îți dorești imediat. Ascensiunea este un sentiment de comunicare permanentă cu Dumnezeu și cu frații și surorile întru Christos. Este o conștientizare de a fi un  slujitor al lumii. Este capacitatea de a comanda propiei vieți așa cum îți dorești. Este o abilitate de bilocație și de a dobândi imortalitatea fizică.
  Am auzit povești interesante ale Maeștrilor Ascensionati precum Sain Germain care a trăit 350 de ani sau Hermes-Thoth în Egipt care a trăit peste 2000 de ani într-un corp fizic.
  Este, de asemenea, important să realizezi că acum pe Pământ noi ne înălțam sau coborâm în fiecare zi. Fiecare gând pe care îl gândim, fiecare cuvânt pe care îl spunem, fiecare acțiune pe care o realizăm, mâncarea pe care o mâncăm, felul în care ne petrecem timpul de crește sau ne scade vibrația.
  Ascensiunea este o apariție naturală pe care fiecare o va dobândi în final. Este doar o chestiune de timp. Ideea aici este de a scurtă timpul necesar și astfel viitoarele reîncarnări, prin aplicarea și concentrarea energiilor spre creșterea ta spirituală că singurul scop al existenței. Ego-ul negativ va încerca să ne atragă pe căi iluzorii și pline de farmec, care în realitate nu duc unde vrem noi.
   Un alt lucru foarte important de înțeles în procesul ascensiunii este că nu există timp și spațiu, există pentru fiecare dintre noi ipostază care deja s-a înălțat.
  Una din cheile pentru a-ți accelera ascensiunea este să chemi înapoi în prezent Sinele înălțat, în cea de-a cincea dimensiune și să îl faci pe el sau pe ea să fuzioneze cu aura ta. Asta te va ajuta să îți crești vibrația către nivelul de ascensiune.
   Această parte corpului tău spiritual care deja lucrează la acele nivele ascensionale, așteptă răbdător pentru următoarele 6 corpuri să ajungă la vibrația sa. Vrea să fuzioneze cu tine aici în etern, dar trebuie să i se ceară să facă asta ,căci asta este Legea Cosmică.


Extras din  Manualul Ascensiunii
De Dr. Joshua David Stone
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
13. Cartea Cunoașterii: Cheile lui Enoh® a dr. J.J. Hurtak- în limbă romană - Dec 18, 2018 6:43:00 PM
 Ne bucurăm să vă anuntăm că de curând ediția în limbă romană a Cărtii Cunoașterii: Cheile lui Enoh® a dr. J.J. Hurtak (precum și alte două borșuri ale aceluiași autor, traduse în limbă romană) au devenit disponibile pe site-ul Academy For Future Science, aici

 https://shop.keysofenoch.eu/teaching/books/carti-in-limba-romana?fbclid=IwAR0GCLFsScW6QhbBY3AaXbDkUyyhkJ_t5J9FRpOIq2ktnMWEPkkgKmHtc8w

 Vă solicităm sprijinul în a face această informație cunoscută persoanelor care credeți că sunt interesate de informațiile din Carte și vă mulțumim, din nou, celor care ați făcut cunoscută Cartea și pană în acest moment.

 Tatăl Ceresc să ne fie mereu alături tuturor și să ne umple de Lumina Sa Uriyah în toate planurile existenței noastre.

    Mulțumesc Lia pentru această informație!
  Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
            Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!


 Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

14. Lecția 4- Cheile lui Enoh- 316 - Dec 16, 2018 3:58:00 PM
Namaste dragii mei

Prințul Metatron a spus dl Hurtak:
"Ai primit toate acestea pentru că ai renunțat la cele ale Sinelui tău și te-ai aplecat cu diligență asupra cercetării scripturilor. Află, de aceea, că ultimele zece chei constituie cele zece comandamente. Acestea sunt grilajele piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, (Porțile de Lumină) ale acestei vieți și a vieții ce va să vie"
 "Cele zece comandamente pe care le-a primit Moise sunt adevăratele coduri de energie vie a  Pomului Vieți"

  Din spusele lui Metatron înțelegem că ultimele zece chei de la 310 la 319 sunt porți pentru cei pregătiți să le deschidă. Deci cheia 316 este a șaptea cheie din cele zece și face parte din universul Shekinah. 
 Așa că, să vedem ce ne spune această cheie.  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc.Ochii cei sfinți ai taților noștri încă de la începuturile conștiintei urmăresc formarea"Frățiilor Luminii". Frățiile aduc mesajul de "Pace și Pregătire". Din firmament Frățiile primesc "Ființele de Lumină Totală" care vin sub înfățișare de om cu corpusculi de lumină mecanico- cuantici și se "Mișcă printre oameni" grație liniilor de control al fluxului gravitațional pentru ca cei ce vor vedea să "vadă". Frățiile vin și se înapoiază într-o "fulgerare de Lumină". 
  Dl Hurtak ne spune că din înaltele ceruri Elohimii și B'nai Elohimii supraveghează neîncetat creația prin Ochiul creativ al Tatălui și prin Ochiul lui Horus. Aceștia sunt "Tații" ce urmăresc formarea Frățiilor de Lumină.    Acum poate fiecare dintre noi ne întrebăm care este diferența între Ochiul creativ al Tatălui și Ochiul lui Horus. În creațiile originale ale evoluțiilor spectrale a fost folosit Ochiul Tatălui. Aceste creații proveneau direct din proiecțiile sale mentale, trecând prin Ochiul Său Omniscient. Ochiul lui Horus a fost folosit pentru crearea de forme specifice individuale pentru întruparea lui Adam Kadmon.    Versetul 7 ne spune că Iisus a îmbrăcat forma lui Adam Kadmon pentru a îmbrățișa lumile lui Adam Kadmon și să rescumpere trupurile lor astfel încât ei să poată trece în corpuri noi de slavă. La rândul ei creația trebuie să-și treacă codificarea prin acest ecran de lumină, Ochiul lui Horus.       Când grilajul începe să modeleze bastonașele și conurile receptoare ale ochiului, dezvoltarea evolutivă pe plan fizic este vizibilă prin creșterea dimensiunii capului, a segmentelor embrionare ale membrelor, se dezvoltă sistemul senzorial. Deasemenea spiritele avansate au pleoapele ochilor deschise larg. Aceste stadii de dezvoltare embrionara crează împreună acel ceva care a ținut Omul separat de Grilaj. 
    Versetul 18- 28 ne spune că Elohimii, prin intermediul Ochiului Divin, crează Supra- Sinele divin conform modelului Adam Kadmon. B'nai Elohimii, prin alinierea Ochiului Divin cu Ochiul lui Horus , pot crea întrupări fizice ale corpului Supra-Sine de Lumină. Foarte important în studiul acestei chei este să nu confundăm al treilea ochi al nostru cu Ochiul lui Horus. Ochiul lui Horus este "ochiul Domnilor" care servesc pe Tatăl cel Viu al Creației plasat pe zona celui de-al treilea ochi al alesului.    Această aliniere a "Ochilor Divini" prin Supra Sine cu creația fizică permite Fratiilor Omului să dobândească înțelepciunea Elohimilor. Aici, înalta știință este conferită Frăției Omului pentru ca să o ajute cu adevărat la transfigurarea unui întreg proces de bioinginerie a vieții. Tot prin acest aliniament sunt revărsate peste Frățiile Omului darurile divine și tot pe aici se primesc Ființele de Lumină Pură.   Există în permanență treizeci și șase de directori administrativi pe planeta noastră. Aceștia sunt Hakamimii, înțelepții care pot intra în prezența Tatălui în orice moment. Aceștia la rândul lor coordonează Frăția Omului pe planeta noastră. Frăția omului este constituită din servitori altruiști care sunt atenți la nevoile omenirii, punând propriile nevoi după cele ale omenirii.
  Transfigurarea efectivă operează prin controlurile de lumină ale Urim și Thumim care sunt folosite pentru construirea noi rețele directe între Frăția Omului și Frăția Luminii. Despre Transfigurare și refacerea liniilor axiotonale cu ajutorul cristalelor am vorbit în cheia 317. Pentru cei care sau dezvoltat pe o linie folosind puterea de regenare ale Urim și Thummim(cristale sanctificate) , știu că liniile axiotonale pot fi stimulate de aceste cristale și de asemenea se dezvoltă o mai bună comunicare/percepție cu Frăția.
    Dl Hurtak ne spune că prin energizarea câmpurilor magneto- gravitaționale din jurul corpului nostru , structura noastră moleculară se poate schimba. Din acest considerent Metatron și Consiliile de Lumină au făcut disponibil "un proces de polarizare" numit "ZE" care poate media între corpul fizic și "Ființele de Lumină Totală" și care pot transforma corpul în timp ce facultățile mentale sunt menținute.     Ze'oni sunt particule gând create de energiile spirituale și fizice care ne ajută în crearea Corpului de Lumină, ne ajută să schimbăm toate programele limitative ale formelor gând care controlează sistemele tradiționale.      Partea Practică- Rugăciune-  Meditație Meditație foarte puternică primită în dar din partea Ființelor de Lumină Totală, cu ajutorul ghidului meu spiritual EliA și aliaților mei de Lumină. Asthar Maia
    În timpul acestei meditații/ rugăciuni eu ascult următoarele melodii. Voi puteți asculta ce doriți. Crisis of Faith ( Sadness )Unfinished LifeThe Messenger   Intrăm în starea alfa respirând conștient, inspirăm, expirăm iubire. Unii dintre noi au nevoie doar de câteva secunde pentru a intra în starea alfa, alții au nevoie de mai mult. Inspirăm, expirăm... Sunt din ce în ce mai liniștită. Nu putem opri gândurile, dar le lăsăm să treacă cum trec norii pe cer. Este Pace...Când suntem pregătiți, în echilibru cu noi și cu Întregul, chem lângă mine să mă ajute, ghideze și asiste călăuzele mele. Îmi imaginez în jurul meu un octaedru de platină care se învârte în jurul acelor de ceasornic din ce în ce mai repede. Îmi deschid inima...valuri de iubire se revarsă în valuri albe aurii trecând dincolo de forma fizică. Iubesc, iubesc... Valuri de iubire învăluie întreaga creație, tot ce este viu pe suprafața Mamei Pământ și tot ce este viu în interiorul Mamei Pământ. Pământul este o bilă de Lumină albă aurie. Menținem această imagine câteva minute. Sentimentul de Unime este minunat...minunat...   Îmi imaginez în palma dreaptă un cristal Urim, iar în palma stângă un cristal Thummim. Le simt duritatea, culoarea și sunetul. Să nu uităm că aceste cristale sacre sunt vii, inteligente.    Acum sunt pregătită și cer să mă conectez la cei 36 Hakamimii, înțelepții care în orice moment pot intra în prezența Tatălui. Ei sunt directorii administrativi ai planetei noastre. Din Inima mea înaltă pleacă 36 de raze de iubire spre acești Înțelepți. În aceeași clipă ei simt conectarea mea. Sunt foarte bucuroși să ajute, să susțină și să faciliteze operarea cu Ființele de Lumină Totală.  36 de raze de lumină turcoaz- auriu pornesc din inima lor înaltă spre inima înaltă a mea. Se apropie, energia îmi umple toate celulele corpului. Simt iubirea lor nemărginită, căldura, blândețea cum îmi mângâie fiecare celulă............................ Vă iubesc și vă mulțumesc!
   "Doamne/ Tată te rog frumos ca prin intermediul cristalului Urim să fie construite noi rețele directe între mine și Frăția Luminii, prin care să primesc Forme gând, Frecvențe Cristaline de Lumină care să activeze canale de Iubire necondiționată și Înțelepciune și deasemenea ca orice informație și ghidare să fie transmise prin acest canal. Cer cristalului Thummim să mă ajute ca toate aceste canalizări de frecvențe să rămână în "perfecțiune" în această dimensiune".  Prin intenție cer să fiu conectată cu Frăția Lumini. Pot să vizualizez noi rețele de lumină care se formează prin intermediul cristalului Urim între mine și Frăția Luminii. Energia se mișcă circular din ce în ce mai repede. Lumina este tot mai strălucitoare. Acum vizualizez că din palma mea stângă prin intermediul cristalului Thummim o energie de culoarea platinei înconjoară rețeaua de lumină  albă- aurie nou formată. Mâinile vibrează. Las câteva minute să se umple de energie toate liniile și coloanele nou formate. Inima înaltă se scaldă într- o baie de iubire. 
 Acest canal de grilaje de lumină are în jur de 10 m. Această distanță este simbolică, noi o putem vizualiza cât ne dorim pentru Binele nostru Suprem. La capătul coloanei de lumină se formează o bilă de lumină din ce în ce mai mare. Se modelează un corp omenesc îmbrăcat în hainele de slavă cam de 2,5 m înălțime așezat pe un scaun de domnie iar deasupra scaunului se află o piatră de safir foarte strălucitoare. Este o Ființă de Lumină Totală. Fața este plină de compasiune și ochii profunzi din Lumină Stelară în mii de culori scânteietoare.     Un puternic sentiment de respect, onoare, iubire și bucurie îmi inunta ființa. Invit Ființa de Lumină Totală în familia mea pământeană pentru a împărtăși cu Ea bucuria de a servi Împărăția lui Dumnezeu.     "Pentru co-participarea mea (spui numele) împreună cu Ființele de Lumină Totală la diferite operațiuni pe diferite nivele multidimensionale cer să fiu ajutată să duc întregului neam omenesc mesajul de "pace și pregătire" pentru avansare a sufletelor".    Ființa de Lumină mă privește cu multă iubire și blândețe. Se apropie și intră în interiorul octaedrului de platină.  Îmi cunoaște gândurile, Linia Vieții în toate direcțiile Timpului și misiunea. Știe exact ce am nevoie pentru a-mi îndeplinii misiunea/ misiunile cu succes.    Se apropie și cumva simt că se amestecă energiile noastre. Îmbrățișez Ființa de Lumină, fața mea se unește cu fața Lui și împreună devenim o singură Ființă de Lumină. Pot privi clar prin ochii Lui în mii de culori ca mici săgeți. Este Eternitatea, este doar Lumină...păstrez această stare cât consider eu...este minunat, este puritatea sfințeniei...Eu Sunt Eternitatea...Sunt Lumina... Sunt Iubire Pură...  Acum Aici este momentul în care polarizarea de Lumină "Ze" mediază între corpul meu fizic și Ființele de lumină Totală și între corpul de conștiință și "dublul meu divin" fasonat conform lui Adam Kadmon. Aici Acum este momentul în care particulele- gând de Lumină "Ze- oni"dezvoltă capacitățile de proiecție și telekinetică, simt transformarea, este minunat. La acest nivel de conștiință corpul meu este subordonat gândurilor. Totul este Lumină, Pace, Libertate și Iubire.   Sunt atentă la fiecare gând, sunet, miros intuitiv care poate să vină. Pot să-mi apară pe ecranul minții forme geometrice, chipuri în culori, mesaje sau sunete. Rămân deschisă la Tot ce vine, fără limită... Simt pace, iubire, blândețe, bucurie, smerenie...  Forța efortului emoțional- volitiv și densitatea imaginilor este cheia pentru a deplasa intenția dintr-un câmp de energie în alt câmp instantaneu. Aceasta este legea Legăturii Inductive, este o cheie foarte importantă. Sunt create noi linii axiotonale progresive.   Spun de patru ori: Elohim, Elohim, Elohim, Elohim. Cer să se refacă amprenta albastră energetică a a mea (spun numele) conform imaginii Divine. Albastrul îmi inundă fiecare celulă.    Las Ființa de Lumină Totală din interiorul meu să gestioneze, să reorganizeze grilajele de conștiință și rețelele emoționale- volitive pentru a crea imaginea perfectă a Iubirii și Luminii.   Îmi simt puterea interioară cum îmi curge prin fiecare celulă, îmi creionează fața, mâinile în culori de chihlimbar și auriu. Primesc un dar în mâna dreaptă: un Trident din aur alb încrustat cu safire, iar pe creștet se așează lin o coroniță cu trei vârfuri ascuțite simbol al Trinității de culoare aurie cu sclipiri argintii.    Acum Aici fac parte din Frățiile Omului și aleg Acum Aici să servesc Lumina și Împărăția Ta Tată...Mă simt puternică, plină de încredere...  Este așa multă siguranță și iubire...   Ființa de Lumină Totală mă privește în ochi. Zâmbește... zâmbesc și eu și îi șoptesc:"Mulțumesc!"... apoi pleacă. 
   Doamne, Tată sunt pregătită să "văd" și "să primesc" "Ființele de Lumină Totală" de câte ori este necesar pentru a împărtășii cu Ele Bucuria de a servi Împărăția Ta Doamne! 
   Eu...(spui numele) las pe Cel Bătrân de Zile împreună cu Cel Tânăr de Zile să pregătească un loc în care Fiul Omului să-și poată odihni capul într-o revelatoare unitate cu fiii și fiicele Mirelui. Și las ca cosmosul super- naturii să se reveleze în interiorul cosmosului naturii întru domnia Shekinah pe Pământ, Fie ca radiațiile Luminii să perforeze toate voalurile și toate felurile de limitații astfel încât strălucitoarea energie din mințile mele să se trezească pentru plenitudinea tuturor misterelor.     Doamne, Tată te rog ghidează-mă în zdrobirea tuturor receptaculelor formei și ajută-mă să fac Voia Ta, să pot arăta lumii întregi inseparabila sa unitate cu Divina Familie.         Te iubesc, vă iubesc, mă iubesc! Sunt minunată, puternică, am curaj iar ca toiag am iubirea!
      Mulțumesc înțelepților Hakamimii, Ființelor de Lumină Totală și aliaților mei pentru această puternică conexiune.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 A primi inițierile celor doi Ochi ai lui Horus presupune a primi: protecție, lumină, cunoaștere, înțelepciune, credință, vitalitate, vindecare, viață. Toți cei ce doresc toate acestea sunt liberi să solicite așa cum a spus Mihaela Tristar, printr-o rugăciune aici.
   Pentru cei dintre dumneavoastră care doriți să aflați mai multe despre Ființele de Lumină Totală, vă recomand cu multă căldură emisiunea realizată cu prietena mea Mihaela Tristar, de Gina Cosnete.     Vizionare plăcută! 


   Pentru încheiere să cântăm împreună mantra:


                                          Shiva shambho înseamnă Shiva, "cel bun"
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/lectia-4-cheile-lui-enoh-316.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


15. Cântecul fratelui Soare sau a tuturor creatiilor - Dec 10, 2018 7:19:00 PM
Namaste dragi mei! 
 Acum aduc în prim plan o rugăciune deosebită prin cântecul iubirii transmis în fiecare celulă, un cântec care mă poartă prin tunele de lumină curcubeu prin care simți simbioza dintre mine ca conștiință Divină și celalalte conștiințe frați și surori.  
   Iubirea care unește într-un dans Divin. 

 Cuvintele sunt de prisos așa că vă invit în Curcubeul Iubirii, Luminii în Interiorul sufletului unde este doar Lumină, alb... 


Preaînalte, atotputernice si bunule Dumnezeu
laudã tie, slavã, cinste si binecuvântare
numai tie ti se cuvin, o Preaînalte,
cãci nici un om nu-i vrednic sã-ti rosteascã numele.

Lãudat fii, Doamne, cu toate creatiile tale
si mai ales cu domnul frate Soare
prin care tu ne dai ziua, lumina.
El este frumos, strãlucind cu mare slavã
si tot el te întruchipeazã pe tine, Preaînalte.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora lunã si pentru Stele
tu le-ai pus pe cer limpezi, pretioase, frumoase.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Vânt,
pentru aer si pentru nori
pentru azurul linistit si pentru toate stãrile vremii
prin ele tu tii în viatã toate creaturile.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora Apã
care-i foarte trebuincioasã si foarte înteleaptã
pretioasã si castã.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru fratele Foc
cu care tu luminezi noaptea,
el este frumos si jucãus;
de neîmblânzit si puternic.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora mama noastrã Pãmântul
care ne tine si ne hrãneste
care rodeste poame felurite
cu flori smãltuite si cu ierburi.

Lãudat sã fii tu, Doamne al meu, pentru cei
care iartã din dragoste pentru tine,
care îndurã boli si încercãri,
fericiti atunci când pacea o salveazã
cãci prin tine, Preaînalte, vor fi ei încununati.

Lãudat fii tu, Doamne al meu, pentru sora noastrã, Moartea trupeascã,
de care nici un om viu nu poate scãpa,
nefericire celor care mor în pãcat de moarte,
fericiti cei pe care îi va surprinde împlinindu-ti voia
cãci cea de-a doua moarte nu-i va putea vãtãma.

Lãudati si binecuvântati pe Domnul meu,
multumiti-i si slujiti-l
cu cea mai mare smerenie.
(Text preluat din cartea:
Jacques Le Goff - "Sfântul Francisc de Assisi"
Polirom, 2000, Traducere de Mihai Ungurean)Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/cantecul-fratelui-soare-sau-tuturor.html Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

16. A trăi cu lumină sau postul negru- breatharianism - Dec 8, 2018 5:54:00 PM
    Prima dată această idee a postului negru, s-a născut în perioada mesianică a mea, adică perioada căutărilor interioare sprijinite temeinic de viețile sfinților părinți și învățăturile lor. Era perioada în care am citit toate cărțile din mica bibliotecă a biserici ortodoxe din satul meu. O mică mină de aur care sunt adevărate izvoare de cunoaștere, evoluție și o mai mare înțelegere a ceea ce se întâmplă pe mai multe planuri văzute și nevăzute. Multe sfaturi care ne ajută pe noi să ne creștem vibrația, să ne luminăm interiorul din ce în ce mult cu o perseverență și hotărâre de neclintit:"cu siguranță că și eu pot "reuși"...și așa a fost!
   Pentru multe sfaturi și înțelegeri îi mulțumesc din suflet părintelui pământesc Ioan.

 

    În anul 2014 am început cu posturi negre scurte, ocazionale de o zi, două, trei, multe posturi în care nu mâncam de dulce. Corpul meu se desfăta în plăcere și curățenie datorită posturilor. Intra singur în nevoia de a mânca din ce în ce mai puțin și vegetarian.
   În anul 2016 am început posturile de trei, patru, cinci zile. Îmi ascultam corpul și dacă nu cerea mâncare nu îi dam, dacă îmi era foame începeam să mănânc. Fără să notez erau cam un post pe lună.

   În anul 2017 corpul meu se simțea perfect cu posturi prelungite până la șase, șapte zile. Înafara posturilor corpul se hrănea cu mâncare preponderent alcătuită din fructe și legume.
   Rugăciunile, posturile deschid multe și noi înțelegeri, crește ghidarea interioară și apar noi conexiuni cu călăuzele noastre și cu Sinele mai Înalt.

Postul de 33 de zile

   Data de 26 noiembrie 2017, duminică era o zi superbă și am profitat din plin ascultând când meditații, când rugăciuni, mai citeam câte ceva și nu mi-am dat seama că se făcu seară și eu nu mâncasem nimic dar nu băusem nici apă. Mi-am dat seama că aveam o stare perfectă și am zis:"de ce nu"...post negru. Luni toată ziua nu mi-a fost foame dar am băut 150ml apă, marți la fel nu-mi era foame. Seara urmăresc ceva pe calculator și îmi apare fără să caut "Oameni care se hrănesc cu lumină".     A fost o conștientizare foarte mare și am înțeles de fapt că încercau călăuzele mele să-mi spună. Am mulțumit și am început să citesc diverse materiale, exemple de oameni, sfinți care au renunțat la mâncarea fizică total sau parțial și se hrăneau cu prana, lumină sau Duhul Sfânt. Este prima dată când mi-am dat seama de fapt ce schimbări au loc în corpul meu și posibilitatea acestui tip de hrană.
   Am "găsit" cartea scrisă de Jasmuheen- A trăi cu lumină.  Am înțeles multe, am zâmbit și Doamne Ajută!... Când am ajuns la zece zile am sunat o prietenă bună care lucrează la urgente și i-am spus despre ce este vorba și intenția mea să-mi fac niște analize să vedem cum ce se întâmplă. A venit în data de 7 decembrie 2017, ziua a 12-a de post.
- Cum să nu mănânci? Poți să ai probleme!- și a început să-mi înșire câte probleme pot să am. Am privit-o cu multă dragoste și iubire.
- Mă simt perfect, sunt mai energizată, alerg, lucrez ți se pare că arăt epuizată?
- Sună-mă dacă te simți rău, dacă încep să-ți amorțească vârfurile la degete, dacă... etc!
- Hei, sunt bine!
- Cum spui tu. Fac analizele și ți le aduc.
- Mulțumesc!

  Zilele treceau în mod normal prinsă în muncă multă depusă la atelier, mă simțeam din ce în mai ușoară. Sentimentul de încredere/ credință în tot procesul îmi era tot mai mare. Comunicarea cu Sinele meu era din ce în ce mai limpede și multe răspunsuri le primeam fără să mai fie nevoie de ansă și raportor. Eram așa fericită de tot ce primeam.
  În data de 18 decembrie, ziua cu numărul 23 de post, am făcut al doilea set de analize care au ieșit perfecte. Mi-a povestit prietena mea că a arătat analizele doamnei doctor care era de gardă și a rămas uimită. Zicea că nu a văzut așa analize perfecte din timpul studenției. Zâmbesc...18 decembrie este ziua mea...
   Sărbătorile cu toate delicatesele puse pe masă, nici măcar nu ma tentat ceva. Pur și simplu nu aveam pofte, eram așa bine cu mine însumi...
   Al treilea set de analize l-am făcut în data de 29 decembrie 2017. Era ziua cu numărul 34 de post.       Era dimineață și nu știu cum s-a întâmplat că doar din a treia încercare a reușit să-mi ia sânge. Din bun senin am simțit că mi se întunecă în față. A fost doar câteva secunde, dar eu l-am luat ca pe un semn că poate este momentul să mănânc ceva.

  Mi-am gătit o supă simplă de zarzavat și am sorbit o jumate de farfurie. Corpul nu a fost de acord. Timp de șapte zile după post tot ce încercam să mănânc vomitam. A șaptea zi seara am mâncat câțiva covrigei de casă sărați cu chimen. A fost prima masă acceptată de corpul meu. Timp de două luni ianuarie și februarie am mâncat la 4-5 zile seara un fruct sau ceva ușor.
    Au continuat posturile negre de 7 zile în toată perioada anului până în prezent, cam una la cinci săptămâni. În prima parte a postului de 33 de zile am pierdut 5,5kg, după care corpul s-a stabilizat.
   Ce este uimitor părul creștea la fel dar arată întinerit este  frumos și cu bucle ondulate. sănătatea este perfectă, mă simt energizată pe tot parcursul zilei. Orele de somn sunt cuprinse între 6-7 ore chiar și 4-5 în unele zile.
   Prima condiție pentru a primi hrana cu Lumină este este o inimă blândă, iubitoare, plină de încredere și dăruire. Sentimentul de iubire care se revarsă în valuri în jurul meu este de fapt Puterea Legii Universale/ multiversale pe care eu o pot manifesta, am înțeles că este Puterea de care vorbește Iisus și Sfinți Părinți, este energia care mă vindecă pe mine și micul meu univers. Iubesc, te iubesc,  realitatea mea este plină de Lumină, oameni minunați, situații benefice, sănătate și fericire....

  Cu cât suntem mai aproape de natură și ne lăsăm mai mult scăldati în razele soarelui, cu atât mai multă Lumină primim. Apoi, cu cât ne deschidem mai mult spre activităti spirituale, cu atât alegerile de hrană se rafinează, iar nevoia de alimente poate descrește.
   Este nevoie de disciplină, prin alegeri, care să ne deschidă și să ne armonizeze câmpurile energetice.
   La ora actuală sunt în lume zeci de mii de oameni care se hrănesc cu prana/Lumina Tatălui, oameni plini de iubire cu o inimă curată care au în misiunea lor vindecarea Mamei Pământ- Gaia.

  
                   Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/a-trai-cu-lumina-sau-postul-negru.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
17. Cheile lui Enoh- practică și conștientizare. - Dec 4, 2018 6:39:00 PM


   Pentru a înțelege Cheile lui Enoh este nevoie de o minte deschisă (prima cheie 101).
   Fără a avea pretenția că am înțeles în totalitate tainele cărții intru cu mult curaj, înțelepciune și încredere în ajutoarele din planul subtil al inimii în descifrarea verseturilor. Sunt un canal perfect și curat prin care izvoare de lumină și iubire curg lin și îmi sunt călăuză.
   Cu puțin timp în urmă mă rugăm Tatălui să-mi facă cunoscut sensul vieții și principala misiune pentru care am avut marea onoare să o primesc la întrupare. Răspunsul la o parte a rugăciunilor a venit prin dl Hurtak și Cheile lui Enoh. Revelații, conștientizări și multe, foarte multe înțelegeri pentru care mulțumesc Tatălui și aliaților mei de lumină.

  Cartea "Cheile lui Enoh" are 64 de chei care explică în ce fel cele Șapte Sigilii pomenite în cartea revelației (Apocalipsa n. tr.) vor fi rupte atunci când toate măsuratorile științelor( de la biofizică la astrofizică) vor fi puse în acord cu o nouă revelație spirituală în numele lui Ehyeh Asher Ehyeh, EU SUNT ceea ce EU SUNT.

Sulul lui Enoh trebuie împărțit în trei părți care vor trata despre cele trei diviziuni principale ale universurilor: 

- Cheile pentru universurile Tatălui ne explică cum că Lumile Locuință ale Tatălui sunt conectale la Creatorii Divini care crează noi universuri prin intermediul piramidelor cosmice de lumină. Din universurilel Tatălui fac parte cheile 101- 118
- Cheile pentru universurile Fiului explică modul în care codurile biologice ale Rasei Cristice sunt destinate să evolueze în imaginea determinată de Tatăl prin intermediul Fiilor Paradis iar nu prin forțele minore de Lumină. Din universurile Fiului fac parte cheile 201- 217.
-  Cheile pentru universurile Shekinah explică cum darurile cele spirituale ale Sfântului Spirit/Duh vor fi conferite Rasei Cristice astfel încât Omul spiritual să poată lucra  în mod direct cu "ființele în întregime/cu desăvârșire de lumină". Din universurile Shekinah fac parte cheile 301- 319.
- Cheile de la 310- 319 constituie cele "Zece comandamente". Acestea sunt grilaje piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, "Porțile de Lumină" ale acestei vieți și a vieții ce va să vină. 

   Ordinea în care aceste chei vor fi dezbătute sunt în funcție de mesajele primite din planul subtil și la timpul pământesc potrivit fiecărei chei. Așa a hotărât Cerul.
   Fie ca iubirea supremă a celor Bătrâni și a Oștirii să mă/ne călăuzească, fie ca veșmântul de Lumină care compune și recompune continuu Viața să curgă prin noi, în noi, sub noi și deasupra noastră.
                                                        Amin Amin Amin Amin

 Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți aici

  În continuare vă prezint un interviu realizat de Andra Ivanov cu dl și dna Hurtak.
    Combinația dintre nume și muzică ne deschide mintea pentru a vizualiza o frontieră cosmică și a gândi non-local. Muzica ne invită să intrăm în companionul Divinului pe măsură ce cantăm numele cu ordinele angelice ale lui Elohim, Cherubim, Seraphim (Keys of Enoch®: Key 303) și simțim bucuria de a fi în orchestrație și devoțiune pe măsură ce ne miscăm în faza următoare a ascensiunii noastre spirituale.
                Vizionare plăcută!


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care mă ajută, ghidează și asistă! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!  Mulțumesc și vă iubesc!
 Asthar Maia


 Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale, noi lecții.    Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
18. Lecția 3- Cheile lui Enoh- 310 - Dec 3, 2018 8:23:00 PM
Namaste dragii mei

Prințul Metatron a spus dl Hurtak:
"Ai primit toate acestea pentru că ai renunțat la cele ale Sinelui tău și te-ai aplecat cu diligență asupra cercetării scripturilor. Află, de aceea, că ultimele zece chei constituie cele zece comandamente. Acestea sunt grilajele piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, (Porțile de Lumină) ale acestei vieți și a vieții ce va să vie"
 "Cele zece comandamente pe care le-a primit Moise sunt adevăratele coduri de energie vie a  Pomului Vieți,  sunt emanații de Lumină ce constituie legătura vie dintre EU SUNT-ul Minții Eterne a Tatălui și vehiculul de viață EU SUNT din fiecare fiu și fiică care poartă imaginea lui Adam Kadmon și este pecetluit cu viața eternă prin Spiritul Shekinah".

  Din spusele lui Metatron înțelegem că ultimele zece chei de la 310 la 319 sunt porți pentru cei pregătiți să le deschidă. Deci cheia 310 este prima cheie din cele zece și face parte din universul Shekinah.  Așa că, să vedem ce ne spune această cheie.  Pentru analiza acestei chei chem să fie alături ghidul meu spiritual EliA și aliații mei de lumină. 
                             Mulțumesc și vă iubesc.

  Cheile universului ce va să vină ne spun că acest univers va fi atras în radiațiile spiroidale de lumină "aidoma apei scoase dintr-un puț". Membrana evolutivă va fi extinsă dincolo de sistemele de relativitate negativă și se va atașa de radiațiile de membrană ale membranei evolutive din următoarea zonă de lumină. Lumina se va atașa de lumină precum două secțiuni conice sincronizate într-o nebuloasă spiroidală cu zone de viață- lumină. eonii vor călători prin radiațiile luminoase în "energia tron", cea care crează universurile stelare precum 'apele ce se scurg spre răsărit" de sub pragurile "casei cu multe locuinte'.

   Noi, planeta, planetele, universurile ne îndreptăm spre o nouă creație de Lumină, vom fi înălțate pe un nou nivel energetic. Negreșit fiecare dintre noi vom fi influențați și cumva vom fi făcuți să avansăm, să ne creștem nivelul de vibrație. Toată energia transformatoare din jurul nostru ne ajută doar să avem deschidere să le integrăm.  

  Galaxia noastră va fi mai aproape de sânul tronului lui YHWH care va fi colțul "Casei"noastre.

 Dl Hurtak ne spune că a văzut aici în interiorul "Casei" că soarele se apropie de centrul Kolobului și "casa"noastră este situată cu fața spre răsărit în Marea de Cristal.
  Așa dl Hurtak a înțeles viziunea lui Ezechiel care explică așa frumos în Vechiul Testament :" M-a adus înapoi la ușa Casei și, iată! Apa izvora de sub pragul Casei înspre răsărit, căci fața Casei era către răsărit".
  Ezechiel a mai spus că la împlinirea vremii "curtea cea îndreptată spre răsărit"va fi împărțită în "săli de masă" pentru copii Domnului. 
 Dl Hurtak ne mai spune că pentru a trece din curtea exterioară a Râului de Cristal în curtea interioară a Sfântului Ospăț este nevoie ca speciile să se îmbrace cu veșminte de Lumină Sfântă.

   Fiecare dintre noi ca specie indiferent din ce univers/multivers și din toate direcțiile timpului are nevoie de o ridicare a conștiintei până la obținerea Hainei de Slavă. Este foarte important să conștientizam această cheie. Munca individuală este esențială.
   La sfârșitul programului de creație, "Porțile" cerului se vor deschide și Lumina va umple "Casele" pentru ca inteligența să fie impulsionată fără să mai treacă prin stadiile comandamentului ierarhic. Este exact ceea ce vede și Ezechiel, schimbarea pragurilor prin "apa ce se prelinge".
   Metatron i-a dezvăluit dl Hurtak misterul celor ce sălășluiesc în Kolob, în miezul "Casei" , același mister care este relevat și în cuvintele lui Ezechiel:"Iar el a terminat măsurătoarea casei interioare și m-a adus afară prin poarta, a cărei față era orientată spre răsărit și a măsurat-o de jur împrejur". Toate măsuratorile făcute de Tatăl în scrierea lui Ezechiel au fost văzute și confirmate de dl Hurtak în timpul "răpirii" dumnealui în cer. Cinci sute de prăjini măsurate de Tatăl pe toate în toate punctele cardinale reprezintă Înțelepciunea celor cinci corpuri personale. Măsurând armonia celor cinci corpuri cele 500 de prăjini dezvăluie casa cea mare a vieții la care poate să se întoarcă templul creației omenești.  

   Mintea omului nu poate cuprinde planurile evolutive a Tatălui. Cei care manifestă Înțelepciunea Luminii vor continua să evolueze, vor continua să-și unifice cele cinci corpuri în Corpul său Supra-Sine de Lumină. însă cei care își separă cosmosul lor corporal de Casă vor rămâne în cisterna mlăștinoasă. 


 Pentru partea practică care mie personal îmi place foarte mult, spun următoarea rugăciune: 
"Doamne, Tată ajută-mă să ating această perfecțiunea a Înțelepciunii, corpurile mele să se scalde în iubirea și lumina râurilor ce curg spre tine, purifică-mă. Sufletul meu saltă de fericire, iubire și blândețe când slăvesc numele tău "ELOHIM" (ebraică- אֱלהִים) . Prin tot ceea ce fac, gândesc și vorbesc las râurile de lumină să curgă, să mă purifice și eu simt cum îmi cresc aripi. Acum aici eu Maria mă las condusă în pași de dans, în drumul meu spre "Împărăția de Lumină" Doamne îți mulțumesc pentru fiecare respirație a luminii...ea curge, mă hrănește, mă mângâie și îmi spune:" Sunt cu tine, te aștept și te iubesc!...și eu te iubesc Lumină, Doamne!...vin..."
 Pentru încheiere vă invit să cântăm împreună Acatistul de Mulţumire Slavă lui Dumnezeu pentru toatecântat așa de frumos de părintele Marian Moise 

 Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/lectia-3-cheile-lui-enoh-310.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

19. Cine nu își dorește să fie fericit și să aibă o sănătate perfectă? - Dec 1, 2018 5:21:00 PM

   Adevărul este că toți, dar nu știm cum, nu știm să accesăm adevăratul nostru potențial din interiorul nostru, ba mai mult nimeni nu ne-a învățat că toate darurile divine sunt în planurile subtile ale sufletului nostru.
  Pentru a trăi într-un mediu vibrational înalt primul pas este să îmi ridic eu vibrația, adică să fiu mai bună, mai iertătoare, să accept necondiționat pe cel de lângă mine, să-l iubesc... să aprind lumina în sufletul meu, aleg căldura iubirii necondiționate.
  Părintele Constantin Noica spune aşa frumos:" Numai Mântuitorul a ştiut că destinul nostru era de a fi singuri — şi de aceea mântuirea lui vine prin conştiinţă, şi nu prin turmă."
   Aflu cine sunt, ce sunt, cât sunt de perfectă, minunată și puternică... aflu cât de mult pot fi ajutată de îngeri și alte entităti de lumină.
  O să vă povestesc cum a devenit Părintele Arsenie Boca unul din ajutoarele mele de nădejde din planul nevăzut.
Era în august 2014, urmăream o emisiune a dl doctor Ovidiu Dragoș Argeșanu pe Lifespirit.tv și la un moment dat mi-a atras atenția un fluture care zboară prin fața dumnealui. Atunci s-a oprit, a zâmbit și a spus:"Părintele Arsenie!'... Am devenit atentă și a continuat:"Părintele poate să vă ajute mult dacă îl chemați, nu știți în câte situații m-a salvat!". 
   Este prima dată când am conștientizat cu adevărat ajutorul pe care Părintele mi-l poate da.
   Seara după rugăciunile pe care le spun, pregătită și cu emoții spun:
 
  Părinte te rog frumos vino acum aici lângă mine! Aștept câteva secunde...aud bătăile inimii...Părinte, nu știu dacă mă auzi, dar dacă mă auzi, te rog frumos fii sfătuitorul și ajutorul meu în acest drum al evoluției mele spirituale, ajută-mă...din suflet mulțumesc și te iubesc!

   A trecut ceva timp până spre sfârșitul luni noiembrie când am avut prima experiență cu Părintele.   Este o zi moharată... În timp ce lucrez la atelier îmi place să ascult o rugăciune, un acatist, uneori un curs, seminar sau de multe ori îmi place să ascult liniștea...liniștea din adâncul inimii, tot mai profund să mă las purtată spre tărâmuri necunoscute. Deodată simt în partea dreaptă sus pe mână ca o arsură care se accentuă puternic. Îmi mut toată atenția în zona mâinii și constat că arsura se simte tot mai puternic. în momentul când mi-am dat seama că este lângă mine o entitate de lumină durerea a încetat și din aceea zonă a pornit un val de căldură care mi-a cuprins tot corpul. Am conștientizat, am știut, nu știu de unde dar în acel moment am știut intuitiv că este Părintele.
  Emoții, lacrimi, fericire, iubire erau sentimente care mă inundau. Bătăile inimii le aud în partea superioară a capului. Plângeam și mulțumeam Părintelui pentru vizită, mulțumeam... corpul vibra...din acest moment am știut că Părintele mă va ține de mână, mă va ghida în procesul de ascensiune, acum și mereu... și așa este!

   Suntem o mare familie universală/multiversală și pentru a atinge măreția fericirii și iubirii necondiționate, fiecare gând, intenție, cuvânt și emoție contează, fiecare faptă contează. Trebuie doar să ne reamintim, iar primul pas este intenția. Prin intenție începe un minunat proces de descătușare a potențialului nostru.     Iubirea, susținerea, reclădirea, într-ajutorarea aproapelui toate duc spre purificare, devin un canal din ce în ce mai curat pentru energia pură a sursei. Această energie pură a sursei ne menține corpul, fiecare celulă în lumină, implicit sănătate și fericire. Așa că este impetuos necesară o dietă morală personală care se unește cu o dietă morală a aproapelui și așa ajungem la Unime.   Bunul Dumnezeu, Tatăl ne vrea frumoși, sănătoși și să ne bucurăm de această călătorie minunată numită Viață.  Doar eu pot sta în calea mântuirii/ evoluției mele... 
 Știu, simt, aceasta este viața mea umană, este rolul meu pe care eu, acum îl joc după melodia sufletului meu. Natura mea divină curge. Iubesc, dansez, mă bucur de fiecare respirație pentru că mă cunosc, sunt Eu cea magnifică căruia îi cresc aripi, sunt lumină și sunet...                                                Eu Sunt Ceea ce Sunt! 
 Tată, Doamne te rog binecuvântează drumul nostru, umple-ne cu Puterea, Iubirea și Înțelepciunea Ta...Învață-ne să urcăm Acum Aici... spre TINE...Pentru a fi mai puternici putem asculta împreună rugăciunea Inimii...                                    Eu Sunt Ceea ce Sunt


   Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care mă ghidează, ajută și asistă! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 

https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/12/nu-isi-doreste-sa-fie-fericit-si-sa.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!   

20. Calea Incercarii si Primele Cinci Initieri - Nov 28, 2018 9:51:00 AM
„Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale” Djwhal Khul Mesaj transmis prin Alice A. Bailey
Calea incercarii este cel mai bine descrisa de catre Maestrul Ascensionat Djwhal Khul, in cartea lui Alice Bailey, „Initiere, Umana si Solara”, unde spune : 
„Calea incercarii precede calea Initierii, si marcheaza perioada din viata unei persoane cand aceasta se situeaza de partea fortelor evolutiei si lucreaza la cladirea propriului caracter. Toul este in mana lui, isi cultiva calitatile care-i lipsesc si cauta, cu vigilenta, sa isi tina personalitatea sub control. El construieste corpul cauzal (corpul sufletului) in mod deliberat, umpland fiecare gol care poate exista, si cautand sa il faca un bun receptor pentru principiul Christic.”


  Calea incercarii poate fi asemuita cu cele 9 luni de gestatie care precede ceasul nasterii. Ceasul nasterii va marca inceputul primei initieri. Persoana aflata pe calea incercarii este invatata, in primul rand, sa se cunoasca pe sine, sa-si constientizeze slabiciunile si sa le corecteze. Aspirantul spiriual este invatat bazele intelepciunii Divinesi este introdus in ultimul grad din Sala Cunoasterii. Fiecare aspirant spiritual este cunoscut unui Maestru, si este in grija discipolilor Maestrului. Orele sunt tinute noaptea de catre initiati ai primului si al doilea grad pentru discipolii acceptati si pentru cei aflati in perioada de proba, intre orele 10 si 5 in fiecare noapte, in toate colturile lumii. Ei se strang in Sala Cunoasterii, iar metoda este in mare parte aceeasi ca in marile universitati.   Un orar bine stabilit, munca experimentala, examinarile, o crestere progresiva pe masura ce trec testele.Totul este gradat si inregistrat. Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale. Suntem sortati, prin urmare, dupa amplitudinea luminii, rata vibratiei, puritatea sau tonul si claritatea culorii aurei noastre. O buna parte a pregatirii se face cu candidatul aflat in perioada de proba fara ca acesta sa constientizeze. Candidatul recunoaste de obicei trei lucruri : - 1.Activitatea mentala sporita - 2.Receptivitate mai mare la idei, si capacitatea sporita de a intelege planul Ierarhiei Spirituale- 3 Cresterea senzitivitati psihice.  Doar acei discipoli care cauta initierea doar pentru a-si mari puterea de a-i ajuta si binecuvanta pe altii vor gasi un raspuns pentru dorinta lor. Motivele egoiste nu trebuie sa intre in aceasta.   Multi oameni care sunt priviti ca initiati, isi dau silinta sa fie asa. Ei nu sunt, totusi, adevarati initiati, ei sunt oameni cu bune-intentii, a caror intelegere mentala depaseste puterea personalitatii lor de a pune in practica. 
Prima Initiere 
  Prima initiere este primul pas catre regatul spiritual. Discipolul a parasit Sala Ignorantei si Sala Cunoasterii, si a intrat in Sala Intelepciunii.   Lectia cheie a primei initieri este despre stapanirea corpului si vehiculului fizic. Controlul asupra corpului fizic trebuie sa atinga un nivel inalt. Pacatele trupesti trebuie sa fie dominate. Lacomia, betia si imoralitatea nu mai trebuie sa controleze discipolul. Prima initiere este baza. S-a atins deja o structura de viata, gandire si control corecta. In afara de acest control al sufletului, prea putin se mai cere dovedit cand se ia prima initiere.   Aceasta initiere indica pur si simplu ca embrionul sufletului vietii a fost vitalizat si adus in existenta functionala. Centrul sau chakra gatului este legat de prima initiere. Prima initiere este considerata de Maestru ca acceptare semnificativa catre aceasta cale. In viata lui Iisus aceasta initiere este privita ca fiind nasterea Christului, sau nasterea vietii Christice. Vietile initiatilor care au primit prima initiere incep a fi controlate de constiinta Christica, care este cea a responsabilitatii, a iubirii neconditionate si a ajutorului. Lordul Maireya, capul Ierarhiei Spirituale este Hierophantul acestei initieri. Un sfert din corpul fizic este compus din materie atomica dupa aceasta initiere.
A doua initiere
  Principala lectie a celei de-a doua initiere este legata de stapanirea corpului astral si/sau a corpului emotional. Djwhal Khul a spus ca asta este de obicei cea mai grea initiere pentru oameni, si ca adesea este nevoie de multe si multe vieti pentru ea. Odata luata cea de-a doua initiere, a treia si a patra urmeaza de obicei in aceeasi viata sau in urmatoarea. Initierea are legatura cu sacrificiul si renuntarea la dorinte. Natura inferioara incepe sa fie dominata rapid. Elementul astral este controlat si corpul emotional devine pur, limpede si senin.   In viata lui Iisus Hristos aceasta initiere se defineste ca fiind botezul. Cei trei termeni cheie pentru cea de-a doua initiere sunt :   Dedicare   Stralucire   Devotament   Dedicarea are ca rezultat stralucirea, care este disipata de devotament. Emotiile sunt aduse sub control si in mod necesar factorul mintii admite o importanta sporita. Libertatea este termenul cheie al inividului care are de-a face cu cea de-a doua initiere. Lordul Maitreya, este din nou Hierophantul acestei initieri. Se dobandeste un control mai mare asupra sensibilitatii egoiste al sinelui inferior.     Corpul fizic este acum alcatuit pe jumatate din materie atomica. 
A Treia Initiere
  Cea de-a treia initiere este legata de dezvoltarea controlului asupra corpului mental si, prin aceasta, asupra personalitatii, cu cele 3 aspecte ale sale. Aceasta initiere mai este denumita fuziunea sufletului.   In timpul acestei initieri, discipolul devine una si fuzioneaza cu Sinele superior, devenind o personalitate infuzata de suflet. Intreaga personalitate este inundata de lumina de sus. Discipolul nu mai este controlat de mintea inferioara sau de dorinte. Vibratiile personalitatii sunt de ordin inalt.   Aceasta initiere este considerata prima initiere majora. Mintea este deschisa la idei, intuitii si impulsuri ce vin din suflet. Discipolul primeste energie de la suflet, de la ashramul caruia el sau ea apartine, si de la Ierarhia Spirituala. Acumularea de cunostinte este foarte rapida. Energiile din corpul cauzal devin disponibile pentru discipol. Corpul fizic este acum alcatuit din trei sferturi de materie atomica.    Discipolul incepe sa primeasca in mod direct ghidare de la monada, in vreme ce pana acum, in evolutia discipolului, orice indrumare venea doar de la suflet, care functiona ca intermediar intre personalitatea incarnata si monada, sau Tatal din ceruri. La aceasta initiere discipolul a deprins abilitatea de a manipula materia si a invatat legile constructiei creative a gandului.   Aceasta initiere in viata lui Iisus este denumita schimbarea la fata. Cel de-al treia ochi este chakra care a fost stimulata in timpul acestei initieri si Sanat Kumara este Hierophantul. La fiecare initiere discipolul devine polarizat la un nivel mai inalt.   La prima initiere discipolul a fost polarizat in corpul fizic.   La a doua initiere a devenit polarizat in corpul astral si emotional.   In cea de-a treia initiere discipolul devine polarizat in corpul mental.   Dupa aceasta initiere discipolul a deprins teoretic si practic, legiile propriei sale naturi. 
  Materia din cele trei corpuri a devenit relativ pura. Sufletul insusi are pozitia dominanta, si nu numai in lumea materiala. O tensiune terifianta a energiei spirituale a trecut prin initiat in aceasta etapa sub indrumarea Logosului Planetar. Sceptrul in initiere este folosit ca agent de transfer si acesta este tinut de Sanat Kumara.

A patra Initiere 
  A patra initiere se refera la lepadarea de sine si/sau initierea crucificarii. Este legata de renuntarea la orice interes personal si renuntarea la viata personala in detrimentul intregului.   Chiar si constiinta sufletului inceteaza sa fie importanta si o mai mare constiinta universala, mai aproape de aceea a spiritului, ii ia locul.   Viata unei persoane ce isi ia cea de-a patra initiere este de obicei una de mare sacrificiu si uneori de suferinta. Initiatul a depus totul, chiar si personalitatea sa perfectionata pe altarul sacrificiului. Totul este lepadat, prieteni, bani, reputatie, caracter, pozitia in societate, familia si chiar viata insasi.   Prin dobandirea celei de-a patra initieri se atinge eliberarea din ciclul renasterii.   In timpul acestei initieri corpul cazual sau corpul sufletesc este ars si sufletul se uneste inapoi cu monada. Principala sursa de ghidare a initiatului de la acest punct inainte este monada si/sau EU SUNT PREZENTA. Sufletul, care a fost intermediarul intre personalitatea incarnata si monada nu mai este necesar.  La cea de-a patra initiere, discipolul este considerat un maestru al intelepciunii si stapan al compasiunii. Initiatul nu mai este un suflet in inchisoare. El a fost ridicat din cele trei lumi inferioare.   Initiatul lucreaza acum de sus in jos in serviciul Planului Divin. Discipolul foloseste pe deplin vehiculul Buddhic si actioneaza in planul de constiinta Buddhic. Initiatul este in totalitate eliberat iar viitoarele contacte cu lumea materiala sunt pe deplin voluntare. Initiatul devine un membru definitiv si permanent al Ierarhiei Spi-rituale si Celui de-al Cincilea Regat. El si-a intors spatele catre lumea fizica, materiala pentru eternitate cu exceptia ajutorului voluntar.   Sanat Kumara este din nou Hierophantul acestei initieri. Initiatul este admis ca tovaras in aceasta loja. El isi insuseste rapid restul cunostintelor din Sala Intelepciunii. Initiatul poate contacta monada cu o mai multa libertate decat isi pot controla sufletul majoritatea oamenilor. Energiile sufletului celui initiat devin disponibile pentru bunul mers al evolutiei planetare.  Antakarana sau podul de curcubeu a fost incheiat in totalitate pana la suflet, triada spirituala si la monada.  Cei trei centrii inferiori au atins un punct de purificare completa, fara nicio energie provenita din egoism. Initiatul este ghidat de intuitie, ratiune pura, si cunostere completa, iluminata de dragoste. A cincea initiere urmeaza de obicei la scurta vreme de cea de-a patra. Initiatul si-a crucificat complet natura inferioara. Toata cunosterea, stiinta, intelepciunea si experienta dobandita in toate vietile anterioare sunt acum in posesia barbatului sau a femeii spirituale.   Iisus Hristos si-a luat cea de-a patra initiere in momentul crucificarii.   Lord Maitreya, care s-a suprapus lui Iisus si, intr-un sens, a impartit cu el acelasi trup in ultimii sai trei ani din viata, si-a luat ce-a dea sasea initiere sau ascensiunea. Un alt lucru interesant pe care Djwhal Khul l-a spus in cartea lui Alice Bailey este acela cand Iisus a rostit acele faimoase cuvinte „Tata, pentru ce m-ai parasit?”, ceea ce spunea si/sau traia era faptul ca sufletul Sau se contopea in monada. El a trait pierderea sufletului Sau ca si ghid, caci era timpul sa isi dobandeasca ghidarea direct de la Tatal, sau monada sau de la EU SUNT CEEA CE SUNT.   Corpul fizic este acum alcatuit 100% din materie atomica. Initiatul care trece de cea de-a patra initiere este denumitarhat.                    Nu exista durere si suferinta pentru maestrul care a atins eliberarea.
A cincea Initiere 
  Cea de-a cincea initiere se refera la fuziunea cu monada, in timp ce a treia initiere se referea la fuziunea cu sufletul sau Sinele superior. Cea de-a cincea initiere are de-a face cu contopirea constiintei cu monada si spiritul.   Cea de-a cincea inseamna eliberarea de orbire, o eliberare care permite initiatului sa aiba o noua viziune. Initierea a fost numita relevatia sau renasterea, in terminologia crestina.   Un maestru care are a cincea intiere este numit adepentru     A cincea initiere este prima initiere cosmica.     Este mai degraba o contopire cu planul atmic, decat cu planul buddhic al celei de-a patra initieri. Majoritatea maestrilor care lucreaza cu omenirea isi pastreaza corpul in care si-au luat cea de-a cincea initiere, sau pot construi si manifesta unul nou. Djwhal Khul a fost un initiat de gradul al cincilea in timp ce scria majoritatea cartilor lui Alice Bailey si a ascensionat in acea viata.    El si-a pastrat trupul cunoscut sub numele de Djwhal Khul. Invatatorul lui Djwhal a ales sa isi construiasca unul nou. 
   Pentru a dobandi cea de-a sasea initiere, adeptul trebuie sa urmeze un curs de ocultism planetar. Aceasta carte, in combinatie cu meditatia si propria voastra munca pe care o faceti in viata, poate sa va permita sa indepliniti aceasta cerinta in timp ce dormiti.   Aceasta carte este un curs intensiv de ocultism planetar. Energia celei de-a cinccea initieri permite energiilor planetei sa fie accesbile pentru adepti sau in serviciul lumii. Prima chakra este cea stimulata in aceasta initiere. Adeptul realizeaza pe deplin afirmatia 
                                           „EU SI TATAL UNA SUNTEM”
   Corpul adeptului este unul de lumina. In esenta barbatul sau femeia au atins o stare de perfectiune.
Rezumat    Cele mai multe informatii din acest capitol au fost culese din cartea lui Alice Bailey „Initierea, Umana si Solara” („Initiation, Human and Solar”), Razele si Initierile” („The Rays and Initiation”), „Gandeste-te la asta”(„Ponder on this”), si din incercarile lui Djwhal Khul. Pentru cei care isi doresc sa studieze mai mult despre acest domeniu, aceste carti sunt recomandate. 

Extras din "Manualul Ascensiunii" De Dr. Joshua David Stone

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!


21. Nume ale lui Dumnezeu, Mantre si Cuvinte de Putere - Nov 20, 2018 6:24:00 PM
  Rostirea unei mantre si a numelui lui Dumnezeu construieste o forta spirituala atat de mare si in acelasi timp purifica, curata si vindeca toate corpurile voastre. Cand rostiti numele lui Dumnezeu programati perfectiunea in mintea subconstienta. Acest lucru creaza perfectiune in corpurile fizic, emotional, mental si spiritual. Rostirea mantrelor si a numelui lui Dumnezeu va ajuta sa va construiti corpul de lumina pe care il veti folosi in starea de ascensiune. Cu cat rostiti mai des numele lui Dumnezeu, cu atat Dumnezeu va deveni punctul central al constiintei voastre.

  Mantra este ca o samanta care va creste si va ajunge un copac minunat pe masura ce o rostesti mai des. Copacul este simbolul pentru realizarea lui Dumnezeu. Mantra si numele lui Dumnezeu va protejeaza de maya, de iluzie si de energiile negative. In plus atrage in voi ceea ce incantati. 
  Daca, de exemplu, rostiti cuvantul divin "Elohim" care inseamna "tot ceea ce este Dumnezeu", atunci atrageti inlauntrul vostru tot ceea ce este Dumnezeu.
  Rostiti numele lui Dumnezeu cand mergeti la culcare si veti pluti in corpul si sufletul din dimensiunea si constiinta ale caror mantre si cuvinte le recitati. Dupa ce adormiti veti merge acolo unde este ultimul gand pe care l-ati avut inainte de a va culca. In acest sens, somnul este similar cu moartea. Scopul ultim al recitarii mantrelor si a numelui lui Dumnezeu este de a amesteca constiinta voastra individuala cu constiinta lui Dumnezeu.

  Mantra si numele lui Dumnezeu va ajuta sa deveniti constienti de natura Sinelui vostru Divin. Mantra trezeste facultatile superioare si ridica constiinta la nivelul de vibratie particular al mantrei insasi. Practica constanta a acestei discipline sfinte construieste o forta spirituala enorma si da putere aurei dumneavoastra. Acest lucru este folositor si pentru binecuvantarea fiecarei persoane pe care o intalniti in timpul unei zile. Mintea este o unealta incredibil de puternica. Iisus a spus ca daca aveti credinta cat o boaba de mustar puteti muta muntii din loc. Paul Solomon a spus prin channeling cu   Mintea Universala ca Iisus Christos si-a  folosit liberul arbitru cu o asemenea putere incat a schimbat pozitia stelelor in univers.Edgar Cayce a spus ca petele din soare sunt create de gandirea negativa a omului. Va puteti imagina daca fiecare dintre noi ar putea directiona imensa forta a mintii noastre canalizand-o doar in directii spirituale. Imaginati-va ca va folositi mintea in mod continuu 24 de ore pe zi incantand numele lui Dumnezeu, mantrele si cuvintele de putere si ca fiecare gand, cuvant si fapta sunt doar de natura divina. Acesta este idealul, sa lasati intreaga voastra viata de pe Pamant sa fie o afirmare a lui Dumnezeu, ceea ce de fapt suntem fiecare dintre noi. 

  Motivul pentru care majoritatea oamenilor nu face asta este pentru ca ei nu sunt educati sa o faca si pentru ca nu sunt invatati metodele si mijloacele de a o face. Acesta este scopul prezentului capitol si al acestei carti in general. Fiecare persoana are o mantra particulara, un nume pentru Dumnezeu si un cuvant de putere cu care va rezona mai puternic. Pentru unii pot exista mai multe, pe cand altii se pot concentra doar pe cateva. Nu exista corect si gresit in aceasta situatie. Lasati intuitia sa va ghideze. Experimentati si simtiti-va bine. Veti fi uimiti de rezultate si de uimitoarea bucurie, iubire de Dumnezeu, iubire de oameni si de lumina generata de toate acestea. 
  Cand aveti zile in care nu incantati mantre si nume ale lui Dumnezeu, atunci aveti grija sa urmati celelalte laturi spirituale: meditatia, rugaciunea, lectura spirituala, afirmatiile, scrierea tip jurnal, exercitiile fizice. Repetarea numelui lui Dumnezeu si a mantrelor poate fi ca un liant care le conecteaza pe toate la un loc. De asemenea, un efect foarte puternic il obtineti daca veti canta numele lui Dumnezeu. In India, localnicii numesc aceasta actiune cantatul bhajan sau kirtan. In west, le numim cantece de devotiune. Efectul este si mai puternic atunci cand adaugam si corpul nostru emotional. Compuneti propriile melodii si cantece daca doriti sau puteti cumpara diferite casete de la magezinele ezoterice.

  Aceasta practica va curata mintea subconstienta si va ajuta sa dezvoltati o putere de concentrare extraordinara. Va va conduce la linistirea mintii, calmarea emotiilor si vindecarea corpului fizic. In final veti ajunge sa deveniti constiinta Christica si sa va lepadati de constiinta negativa a egoului

  Traditia Mistica Iudaica: 

  In studiile mele despre Kabbala, exista patru nume specifice ale lui Dumnezeu care sunt incredibil de puternice. Acestea sunt: 

  1. "Elohim" - (Mama Divina, aspectul Feminin al lui Dumnezeu si inseamna tot ceea ce este Dumnezeu. In opinia mea, aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care eu le-am gasit vreodata). 

  2. "Yod Hay Vav Hay" sau "Yod Hay Wah Hay" (Tatal Divin, aspectul Masculin al lui Dumnezeu. Aceasta poate fi incantata in terminologia crestina ca "Jehovah"). 

  3. "Adonai" (aspectul Pamantesc al lui Dumnezeu, in Kabbala insemnand "Domn"). 

  4. "Eh Hay Eh" (Prezenta Eu Sunt) (Sau alta versiune mai puternica "Ehyeh Asher Ehyeh" care inseamna "Eu Sunt Ceea Ce Sunt". Acest nume i-a fost dat lui Moise atunci cand Dumnezeu i-a vorbit prin copacul de foc). 

  5. "Yhwh" (Numele viu revelat al lui Dumnezeului din spatele tuturor Dumnezeilor Creatori) 

  6. "El Shaddai" (Domnul Atotputernic) 

  7. "Ha Shem" (Numele) sau "Baruch Ha Shem (Binecuvantat este Numele) 

  8. "Shekinah" (Sfantul Duh) 

  9. "El Eliyon" (Cel mai Inalt Dumnezeu

  10. "Sh'Mah Yisrael Adonai Elohainu Adonai Chad" (Asculta, oh, Israel! Domnul Dumnezeul nostru, Domnul este Unul!) 

  11. "Barukh Ata Adonai" (Binecuvantat este Domnul) 

  12. "Qadosh, Qadosh, Qadosh, Adonai Tzeba'oth" (Sfant, Sfant, Sfant este Domnul Dumnezeul Ostilor Ceresti!) 

  13. "Eli Eli" (Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu) 

  14. "Ruach Elohim" (Spiritul lui Dumnezeu) 

  15. "Ribono Shel Olam" (Creatorul universului) 

  16. "Shekinah Ruach Ha Quodesh" (Prezenta Divina a Sfantului Duh) 

  17. "Ain Sof Ur" (Lumina fara Limite a Absolutului) 

  18. "Layoo-esh Shekinah" (Stalpul Luminii Sfantului Duh) 

  19. "Ehyeh Metatron" (Eu Sunt Metatron. Metatron este Arhanghelul care il infatiseaza pe Dumnezeu lumilor de dincolo de Univers. Denumit adesea "Vesmantul celui Atotputernic", reprezionta manifestarea vizibila a Zeitatii si Creatorului lumilor exterioare. Creatorul electronului) 

  20. "Yahweh Elohim" (Domnul Divin al Luminii si Invataturii) 

  21. "Yeshua Michael" (Iisus si Arhanghelul Mihail) 

  22. "Shaddai El Chai" (Dumnezeu cel Atotputernic) 

  23. "Adonai H'artez" (Lordul Pamantului) 

  24. "Moshe Yeshua Eliahu" (Moise, Iisus, Eliah) 

  25. "Shalom" (Pace) 

  26. "Hyos Ha Koidesh" (Slujitorii Mareti ai Zilelor Stravechi) 

  Religia Estica 

  1. "AUM" sau "OM" (Mama tuturor mantrelor) 

  2. "Brahma, Vishnu, Shiva" (Treimea Hindusa - Creatorul, Pastratorul si Distrugatorul) 

  3. "So Ham" ("Eu Sunt El" sau "Eu Sunt Sinele ". Aceasta este mantra lui Sai Baba si Baba Muktananda. Este sunetul respiratiei lui Dumnezeu atunci cand asculta respiratia oamenilor. Sai Baba spune ca noaptea, cand oamenii dorm, sunetul devine AUM. Spuneti aceasta mantra pe ritmul respiratiei voastre. Cand inspirati spuneti „So”, iar cand expirati spuneti „Ham”. Lasati respiratia sa va ghideze meditatia sau mantra.) 

  4. The Gayatri Mantra* - Aceasta este cea mai sfanta mantra din reliogia hindusa. Este echivalentrul Tatalui nostru din crestinism. 
* Bhur bhuvah svah 
Tat-savitur varenyam
 Bhargo devasya dhimahi 
Dhiyo yo na pracodayat.  
Traducerea Gayatri Mantra 
Bhur(h)/ Pamantul (corpul) 
Bhuvah/ Atmosfera (respiratia) 
Svah/ Raiul (mintea cosmica) 
Tat-savituh(r)/ Sursa 
Varenyam/ Sacra (ce se va revela) 
Bhargo (gah)/ Lumina 
Devasya/ Radianta 
Dhimahi/ pe care meditam 
Dhiyo (yal)/ Gandurile noastre 
Yo (yah)/ care 
Nah our pracodayat/ se propulseaza. 

Om Earth Atmosphere Heavens 
Om Pamant Atmosfera Rai 
Noi meditam pe lumina sacra a Sursei stralucitoare – care trebuie sa directioneze/ ghideze direct gandurile noastre. 

  5. "Sai Baba" sau "Sai Ram" sau "Om Sri Sai Ram" (Toate acestea il vor invoca pe Sathya Sai Baba) 

  6. "Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna, Krishna, Hare, Hare. 
Hare Rama, Hare Rama, Rama, Rama, Hare Hare" 
(Slavit fie Krishna, Slavit fie Krishna, Krishna, Krishna, Slava, Slava.
 Slavit fie Rama, Slavit fie Rama, Rama, Rama, Slava, Slava.)
 Mantra Hare Krishna – Folosita pentru a dizolva negativitatea care invaluie natura noastra umana. 

  7. "Om Namah Sivaya" (Mantra lui Baba Muktananda si Swami Sivananda – invoca Gurul Suprem care este Sinele tuturor.) 

  8. "Om Sri Dattatreyaya Namaha" (Om, onoare Numelui lui Dattatreya - Dattatreyaya este incarnarea lui Brahma, Shiva si Vishnu traind in acelasi corp. Sai Baba a spus ca El este incarnarea Lordului Dattatreya.) 

  9. "Om Shanti" (Mantra Pacii) 

  10. "Om Tat Sat" (Thou este realitatea absoluta ce nu se poate exprima.) 

  11. "Hari Om Tat Sat" (Om, Realitatea Divina Absoluta) 

  12. "Hari Om" (Mantra vindecatoare - Hari este numele pentru Vishnu – Aspectul Vindecator al Lordului Krishna) 

  13. "Om Sri Rama Jaya Rama Jaya Jaya Rama" (Victoria Sinelui Spiritual.) 

  14. "Yesu Christu" (Iisus Christos in Hindu)

  15 "Rama" (Nume dat lui Dumnezeu - "Cel care ne umple cu bucurie statornica ") 

  16. "Krishna" (Nume dat lui Dumnezeu - "Cel care ne conduce catre El ") 

  17. "Tat Twam Asi" (Acesta si Acela al lui Unu) 

  18. "Hong Sau" (Mantra Paramahansa Yogananda, insemnand din nou „Eu Sunt Ceea Ce Sunt” sau „Eu Sunt Sinele”. Aceasta mantra se incanteaza in acelasi fel ca mantra „So Ham’ sau „ Ham Sa”.) 

  19. "Lam" (Prima Chakra) 

  20. "Vam" (Cea de-a doua Chakra) 

  21. "Ram" (Cea de-a treia Chakra) 

  22. "Yam" (Cea de-a patra Chakra) 

  23. "Ham" (Cea de-a cincea Chakra) 

  24. "Om" (Cea de-a sasea Chakra) 

  25. "Aum" (Cea de-a saptea Chakra) 

  26. "Sat Nam" (Mantra lui Sikhs si Guru Nanak) 

  27. "Eck Ong Kar Sat Nam Siri Wha Guru" (Suprem este El, Numele Lui sunt multe) 

  28. "Sivo Ham" (Eu Sunt Shiva) 

  29. "Aham Brahmasmi" ("Eu Sunt Brahman" sau "Eu Sunt Dumnezeu ") 

  30. "Om Ram Ramaya Namaha" (O Lord Ram, ma inchin in fata Ta) 

    Mantre si Cuvinte de Putere Islamice 

  1. "Allahu Akbar" ("Dumnezeu este Minunat") 

  2. "Bismillah Al-Rahman, Al-Rahim" (In numele lui Allah, Cel ce are Mila si Compasiune) 

  3. "Ya-Rahman" (Dumnezeu, Beneficul) 

  4. "Ya-Salaam" (Sursa Pacii) 

  5. "Ya-Mutakabir" (Dumnezeu Maretul) 

  6. "Ya-Ghaffar" (Dumnezeu cel care Iarta) 

  7. "Ya-Fattah" (Dumnezeu cel care Deschise) 

  8. "Ya-Hafiz" (Dumnezeu Pastratorul) 

  9. "Ya-Sabur" (Dumnezeu cel Rabdator) 

  Mantre Vestice 

1. Eu Sunt Ceea Ce Sunt 
2. Eu Sunt Dumnezeu 
3. Eu Sunt 
4. Eu Voi Fi 
5. Eu Iubesc
6. Stai in Liniste si cunoaste ca Eu Sunt Dumnezeu 
7. "Areeeooommm" (Mantra Mintii Universale a lui Edgar Cayce) 

  Mantre Egiptene 

  1. "Nuk-Pu-Nuk" (Eu Sunt El, Eu Sunt) 
  2. "Au-U Ur-Se-Ur Au-U" (Eu Sunt Cel Maret, Fiul Celui maret, Eu Sunt) 
  3. "Ra" (Fiul Egiptean al Soarelui) 
  4. "Ra-Neter-Atef-Nefer" (Dumnezeul Divin, Ra cel Plin de Gratie) 
  5. "Nefer-Neter-Wed-Neh" (Dumenzeul Perfect ce Da Viata) 
  6. "Osiris" 
  7. "Isis" 
  8. "Erta-Na-Hekau-Apen-Ast" (Pronounced: "Err-Tai No Chekah-oo O-pen Ost") ("Fie ca Eu sa primesc Cuvintele de Putere ale lui Isis") 
  9. "Heru-Udjat" (Ochiul lui Heru) 

  Crestinism 
  
  1. "Iisus Christos" (Aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care le puteti spune.) 
  2. "Tatal, Fiul, Sfantul Duh " 
  3. Tatal Nostru:" 
Tatal nostru Care esti in ceruri 
Sfinteasca-se numele Tau 
Vie imparatia Ta 
Faca-se voia Ta 
Precum in cer asa si pre Pamant 
Painea noastra cea de toate zilele 
Da-ne-o noua astazi 
Si ne iarta noua gresalele noastre 
Precum si noi iertam gresitilor nostri 
Si nu ne duce pre noi in ispita 
Ci ne izbaveste de cel rau 
Ca a Ta este imparatia Puterea si Slava 
In numele Tatalui Al Fiului Al Sfantului Duh Amin.”
   4. "Ave Maria" (Sfanta Maria) 
   5. " Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Iisus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin." 

  Cuvinte de Putere/Mantre 

  Pace, Bucurie, Iubire, Echilibru, Putere Personala, Iertare, Umilinta, Deschidere la Minte, Echilibrat, Centrat, Binecuvantare, Compasiune, A Servi, Vointa Divina, Altruism, Bunavointa, Bunatate, Onestitate. 

  Mantre Tibetane pentru Echilibrarea Chakrelor 

"O" - Prima Chakra 
"Shu"- se pronunta shuck, Cea de-a doua 
Chakra "Ya" - Cea de-a treia 
Chakra "Wa" - se pronunta Yawn, Cea de-a patra Chakra 
"He" - Cea de-a cincea Chakra 
"Hu" - se pronunta Hue, Cea de-a sasea Chakra 
"I" - Cea de-a saptea Chakra 

  Budism 

1. "Om Mani Padme Hum" ("Giuvaierul din Lotus " - una dintre cele mai puternice mantre folosite pe Pamant in zilele noastre.) 
2. "Om Ah Hum" (Vino spre Mine, Om) 
3. "Padme Siddhi Hum" (Vino la Mine, Putere a Lotusului) 
4. Incantarea numelui lui "Buddha" 
5. Incantarea numelui "Quan Yin, Avalokitesvara, Chenrazee" 

  Mantra lui Djwhal Khul 

Mantra sufletului – aceasta este una dintre cele mai puternice mantre pe care eu personal le-am gasit. Nu am intalnit inca pe nimeni care sa nu fie profund afectat atunci cand foloseste aceasta mantra. Este o mantra care ajuta la activarea ajutorului Sufletului vostru si a Sinelui vostru mai Inalt. Este mantra Marii Fratii Albe. 
"Eu Sunt Sufletul (sau „Eu Sunt Monada") 
Eu Sunt Lumina Divina
 Eu Sunt Iubire 
Eu Sunt Intentie
 Eu Sunt Modelul Perfect"

Incantarea Numelor maestrilor 

  Incantati numele maestrului cu care doriti sa va armonizati si sa va racordati. Cand ii invocati, imaginati-va chipul lor in chakra coroana, in inima voastra sau in fata voastra. Unele dintre numele de maestri pe care le puteti invoca sunt: "El Morya, Saint Germain, Serapis Bey, Hilarion, Kuthumi, Lord Maitreya, Paul Venetianul, Sanat Kumara, Vywamus, Buddha, Sai Baba, Maestrul Iisus, Baba Muktananda, Paramahansa Yogananda, Guru Nanak, Ramakrishna, Ramana Marharshi, Sri Aurobindo, Swami Vivekananda, Isis, Maica Domnului, Quan Yin, Avalokitesvara, Patanjali, Krishna, Rama, Osiris, Swami Vivekananda, Melchizedek, Metatron, Gabriel, Mihael, Uriel, Sandalphon, Enoch, Thoth, Djwhal Khul, Maica Teresa, Appolonius din Tyanna, Shirdi Sai Baba, Sri Sankara, Swami Nityananda, Kabir, Confucius, Laotse, Mohammed, Mahavira, Adonis, Ganesha, Hanuman, Babaji, Meishu-Sama, Mahatma Ghandi, Fecioara Maria, Lahiri Mahasya, Sri Yukteswar, Helios, Zoroaster, Pallas Athena, Cei Sapte Sfinti Elohimi (Hercules, Apollo, Heros, Purity, Cyclopia, Peace, Arcturus), Arhanghelii (Mihail, Jophiel, Chamuel, Gabriel, Rafael, Uriel, Zedkiel), Mahatma, Avatar of Syntheses, Allah Gobi, Portia, Vista, Lady Nada, Marele Conducator Divin, Melchior” 

  Marea Invocatie a Lordului Maitreya 

Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu se reverse Lumina în mintea oamenilor. 
Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. 
Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor.
 Fie să se întoarcă Christos pe Pământ.
 Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. 
Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. 
Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. 
(Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey) 

  Rugaciunile Rozariului Fecioarei Maria 

  Urmatoarele rugaciuni sunt rugaciunile traditionale ale Rozariului care se pot folosi in orice mod pe care il considerati potrivit. Sunt rugaciuni foarte puternice. Unele dintre cuvintele rugaciunii sunt scrise in limbajul catolic traditionalist cu care nu toata lumea este de acord. Din acest motiv, am inclus aici o versiune a Rozariului noii ere pe care am gasit-o in cartea lui Earlyne Chaney "A Book of Prophecy". 

Rugaciunile Rozariului
 --- Semnul Crucii --- 
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin

 --- Crezul Apostolic --- 
Cred în Dumnezeu, Tatal atotputernicul, Facatorul cerului si al pamântului. Si în Isus Christos, Fiul sau unic, Domnul nostru, care s-a zamislit de la Duhul Sfânt, s-a nascut din Maria fecioara; a patimit sub Pontiu Pilat, a fost rastignit, a murit si a fost îngropat, s-a coborât în locuinta mortilor. A treia zi a înviat din morti, s-a înaltat la ceruri si sade de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatal atotputernicul; de unde are sa vina sa judece viii si mortii. Cred în Duhul Sfânt, in sfânta Biserica universala, împartasirea sfintilor, iertarea pacatelor, învierea mortilor si viata vesnica. Amin! 

--- Tatal Nostru --- 
Tatăl nostru, care eşti în ceruri, sfinţească-se numele tău; vie împărăţia ta; facă-se voia ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră, cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuieşte de cel rău. Amin. 

--- Bucura-te Marie ---
 Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată eşti tu între femei, şi binecuvântat este rodul trupului tău Isus. Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoşii, acum şi în ceasul morţii noastre. Amin.

 --- Slava Tatalui --- 
Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, precum era la început, asa şi acum şi pururea şi în vecii veciilor. Amin. 

--- Bucura-te Regina --- 
Bucură-te Regină, maica milei, viaţa, mângâierea şi nădejdea noastră, bucură-te. Către tine strigăm surghiuniţi fii ai Evei. Către tine suspinăm, gemând şi plângând în această vale de lacrimi. Aşadar, mijlocitoarea noastră, întoarce spre noi ochii tăi cei milostivi şi după surghiunul acesta, arată-ni-l nouă pe Iisus, binecuvântatul rod al trupului tău. O milostivă, o blândă, o dulce Fecioară Maria. Roagă-te pentru noi, regina preasfântului Rozariu. Ca să ne facem vrednici de făgăduinţele lui Iisus Christos.

 --- Sa ne rugam --- 
Dumnezeule, al cărui Unul-născut, prin viaţa, moartea şi învierea Sa, ne-a pregătit răsplata mântuirii veşnice, dă-ne te rugăm harul, ca cinstind aceste mistere, prin Rozariul preasfintei Fecioare Maria, să imităm ceea ce ele cuprind şi să dobândim ceea ce ele făgăduiesc, prin acelaşi Christos, Domnul nostru. Amin.

 In acest capitol, citez din cartea lui Earlyne Chaney "A Book of Prophecy". Primul este Rozariul flacarii iubirii. Cel de-al doilea spune povestea Surorii Faustina Kowalska si a intamplarii prin care aceasta a primit Rozariul noii ere. 

---Rozariul Flacarii Iubirii---
 Intai faceti semnul crucii de cinci ori slavind cele cinci rani ale Domnului Nostru. Apoi, pe fiecare margea mare a rozariului spuneti: „Inima curata si fara pacate a Maicii Domnului, roaga-te pentru noi cei ce cautam refugiu in tine.” Pe margelele mici spuneti: "Sfanta Fecioara, salveaza-ne prin Flacara Iubirii ce se revarsa inima ta fara de pacate.” La final, tineti crucea si rostiti de trei ori: "Slava Tatalui" etc. Inchideti razariul spunand: „Maica Domnului, trimite gratia divina prin Flacara Iubirii ce se revarsa din Inima Ta fara de pacate, catre intreaga omenire, acum si in ceasul mortii noastre.” 
Ea a fost Sora Faustina Kowalska din Polonia. Nascuta langa Lodz in Polonia in 1905, a avut 10 frati si nu a primit o educatie aleasa. S-a inscris intr-un grup de surori Maica cea Milostiva la varsta de douazeci de ani. Domnul Iisus Christos i s-a aratat prima data in 1931, iar a inceput sa tina un jurnal cu toate viziunile avute. Pe langa multe alte revelatii, El i-a transmis Novena Milei Divine care poate fi spusa si pe margelele din rozariu.  Pe 13 septembrie 1935, Sora Faustina a scris in jurnal: „Am vazut un inger care era executorul maniei Divine.” Rugaciunile ei erau neputincioase in fata puterii pedepsei teribile pe care ingerul o avea de aplicat asupra unei anumite parti a umanitatii. Deodata, Sfanta Treime a aparut in fata ei. A auzit o voce care i-a cerut sa se roage lui Dumnezeu cu urmatoarele cuvinte: „Dumnezeu Tata-Mama Etern, iti ofer Trupul si Sangele, Sufletul si Divinitatea preaiubitului tau Fiu, Domnul Nostru Iisus Christos, pentru ispasirea pacatelor noastre si a pacatelor intregii umanitati. Prin Puterea ta, ai mila de noi si de intreaga umanitate.” 
Pe masura ce Sora Faustina repeta aceste cuvinte, puterea ingerului pentru a executa pedeapsa divina devenea tot mai neputincioasa. In ziua urmatoare, cand a intrat in capela, Sora a primit instructiuni despre cum sa recite rugaciunea care i-a fost transmisa. L-a auzit de asemenea pe Iisus spunandu-i sa recite rugaciunea pe margelele rozariului: „Intai spune Tatal nostru, apoi Bucura-te Marie, apoi Crezul. Apoi, pe margelele mari, spune urmatoarea rugaciune: „Dumnezeu Tata-Mama Etern, iti ofer Trupul si Sangele, Sufletul si Divinitatea preaiubitului tau Fiu, Domnul Nostru Iisus Christos, pentru ispasirea pacatelor noastre si a pacatelor intregii umanitati.” Apoi pe margelele mici, spune: „Prin Puterea ta, ai mila de noi si de intreaga umanitate.” La final, spune de trei ori: „Sfinte Dumnezeu, Sfinte Atotputernic, Sfinte Nemuritor, ai mila de noi si de intreaga umanitate.”


Extras din "Manualul Ascensiunii" De Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
22. Rugăciune de iertare și dezlegare - Nov 1, 2018 12:53:00 PM

 O rugăciune foarte puternică ne este dăruită din partea Divinității prin Mihaela Tristar în 2017. Cei care doresc mai multe explicații legate de rugăciune puteți accesa blogul Mihaelei. Din sufletul meu o recomand să o faceți. Această rugăciune o găsiți mai jos în forma scrisă iar cei care vreau să o asculte o găsim și în format audio realizată de Ileana administrator al blogului: Ghidare angelică Să o citim/ascultăm cu inima deschisă, cu multă dragoste, voință și respect.    Rugăciune de iertare și de dezlegare 
   Pornim acum o rugăciune de iertare și de dezlegare de tot răul, de toată durerea, de toată neputința, de lipsa de speranța, de tot întunericul.    Tatăl nostru care ești în Ceruri,  Sfințească-se Numele Tău,  Vie Împărăția Ta,  Facă-se Voia Ta,  Precum în Cer așa și pe Pământ.  Pâinea noastră cea de toate zilele,  Dă-ne-o nouă astăzi,  Și ne iartă nouă greșelile noastre,  Precum și noi iertăm greșiților noștri,  Și nu ne lăsa pe noi în ispită,  Ci ne izbăvește de cel rău.  Căci a Ta este Puterea, Mărirea și Slavă,  În Numele Tatălui și al Fiului și al Maicii Divine,  Uniți laolaltă întru Sfântul Duh.  Amin.    Doamne Isuse Hristoase, iubite și blând Judecător al sufletelor, Te rog iartă pe toți cei pentru care ne rugăm astăzi.    Să le fie lor iertate faptele, vorbele, gândurile, emise cu știință sau cu neștiință, care acum le pot provoca suferință și durere. Căci Tu Ești prea milostiv Doamne Isuse Hristoase și nu vrei să vezi omul pătimind, ci dorești să-l vezi întorcăndu-se cu smerenie și cu iubire, la Tatăl Ceresc    Prea Sfântă Treime, în numele Spiritului meu, și în numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate viețile și din toate timpurile, ne cerem acum iertare pentru toate greșelile știute și neștiute, indiferent când au fost făcute acestea. Ne cerem iertare față de toate sufletele care au suferit din pricina acestor acțiuni greșite ale noastre, ne cerem iertare față de noi înșine pentru suferințele ce ni le-am provocat prin acțiunile necugetate. Din suflet Te rugăm Sfântă Treime, ne iartă pe noi toți și dăruiește-ne dezlegare de tot răul ce ni l-am făcut unii altora, să se împace între ele neamurile, semințiile, să ne înapoiem unii altora darurile ce le avem fiecare de la Bunul Dumnezeu și pe care le-am luat cu forța vreodată, în mod necuvenit.    Din suflet iertăm  pe toți cei ce ne-au greșit nouă vreodată, iar dacă sunt oameni pe care simțim că nu-i putem ierta, din suflet Te rugăm Doamne Isuse Hristoase, ajută-ne pe noi să putem ierta, căci Tu ai fost exemplul suprem al iertării, atunci când chiar și de pe Sfânta Cruce grăiai: “Iarta-i Tată, că nu știu ce fac”.    Prea Sfântă Treime, din suflet Te rog, în Numele Spiritului meu și în Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, să ne fie nouă dezlegate și anulate toate pacturile cu întunericul făcute vreodată, indiferent în ce formă, cu cine au fost făcute, în ce spațiu au fost făcute.    Pentru mine și membrii familiei mele Îți cer să ne fie nouă dezlegate Sinele superioare și toate structurile noastre energetice din orice formă de captivitate.    Să ne fie nouă dezlegate ADN-urile de toate distorsiunile geometrice, ADN-uri străine, lucrături venite din alte timpuri, inserții întunecate, știute și neștiute.    Să fim noi eliberați de toate programele de magie neagră, ce rulează în ADN-urile noastre, indiferent când au fost făcute acestea.    Să fim eliberați de orice alt fel de programe întunecate, care nu servesc binelui nostru cel mai înalt și al semenilor noștri, care nu ne permit să ne simțim parte a Împărăției lui Dumnezeu.    Prea Sfântă Treime, din suflet te rog să fie eliberate toate sufletele întrupate și destrupate, de toate programele de magie neagră sau de orice altă formă întunecată, pentru care eu, în această viață, sau vreo întrupare anterioară a Spiritului meu, prin cuvânt, gând sau faptă, ne constituim ca autor moral sau inițiator, afectând în acest fel aceste suflete și evoluția lor.    Te rog de asemeni să fiu eliberat de toți algoritmii întunecați și de toate autoblestemele create de mine asupra propriei mele persoane, indiferent în care întrupare a Spiritului meu s-au întâmplat acestea.    Pentru mine și membrii familiei mele, din suflet Te rugăm Sfântă Treime ca după toate aceste curățări, să fie activate și pecetluite ADN-urile noastre, cu Pecețile lui Melchisedec.    Doamne Isuse Hristoase, în Numele Spiritului meu și în Numele Spiritelor membrilor familiei mele din toate timpurile, Te rog să fim noi eliberați atât cât este Voia Sfintei Treimi, de toate implanturile energetice care se opun evoluției noastre, indiferent de cine au fost puse acestea, indiferent când au fost puse acestea.    Din suflet Te rugăm să fie eliberate de la noi toate darurile, toate părțile de suflet, de putere, și de orice alt fel, ce se află acum în posesia noastră și care nu ne aparțin prin drept Divin, să fie acestea purificate prin Lumina Ta cea binecuvântată și să fie întoarse la proprietarii lor de drept.    Din suflet Te rugăm să fie găsite și recuperate toate darurile noastre, toate părțile noastre de suflet, de putere, și de orice alt fel, care sunt acum în alte părți și spații, să fie acestea trecute prin Lumina Ta cea binecuvântată și să fie întoarse și relipite ființelor noastre, astfel încât să fim întregi așa cum Tu Tată Ceresc ne-ai creat la începuturi.    Pentru toate darurile acestei rugăciuni de iertare și de dezlegare, și pentru toate darurile din toate timpurile, știute și neștiute, Prea Sfântă Treime, cu adâncă recunoștință, smerenie și iubire, din suflet Îți mulțumim și Te rugăm pe Tine să fie armonie și iubire în lume, astfel încât noi toți copiii Tăi să putem trăi în Bucuria Vieții, acum și în vecii vecilor, Amin. 
 În continuare redau versiunea audio în limba română:

 Pentru cei care vreau să o asculte tradusă în engleză, spaniolă și italiană o puteți face accesând următorul link .
Mulțumesc Mihaela, mulțumesc Ileana, vă iubesc din toată inima mea. 
Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/11/rugaciune-de-iertare-si-dezlegare.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

23. Terapia CranioSacrală la copii - Oct 28, 2018 2:20:00 PM


  În general terapia pentru copii durează mai puțin și e posibil să fie efectuată într-o manieră mai puțin convențională, adică pe podea, într-un loc de joacă, sau oriunde copilul se simte mai confortabil.
  Cu cât atmosferă va fi mai puțin asemănătoare cu un cabinet medical, cu atât copilul va fi mai relaxat.
  Tratamentul se poate adresa multiplelor probleme legate de bolile copilăriei și de alte disfuncții:

 Bolile copilăriei (pojarului, oreionului, varsatului de vânt etc.) – terapia CranioSacrală  poate fi utilizată eficient în vederea scăderii febrei și a trecerii mai ușoare a copilului prin majoritatea acestor stări specifice bolilor. Se întărește sistemul imunitar și se mobilizează sistemul nervos autonom, astfel încât imunitatea corpului să fie stimulată.

  Alergii – respiratorii, alimentare

  Colici, probleme digestive și de eliminare – sunt corectate prin terapia CranioSacrală  în procent de 75%, cu excepția cazului în care sunt cauzate de tumori sau de alte probleme patologice grave.


  Copiii hiperactivi – sunt tratați foarte eficient prin intermediul terapiei CranioSacrale în cazul în care problema la origine nu este una emoțională, și în acest caz se lucrează cu întreaga familie. Din cazuistică însă, reiese ca 50-60% din problemele copiilor hiperactivi își au baza în sistemul craniosacral.

  Disfuncții în învățare și dislexie – ca și în cazul copiilor hiperactivi, când problema își are originile în sistemul craniosacral, tratamentul este foarte eficient, în aproximativ 50-60% din cazuri.

  Probleme psihologice, frici, fobii 

  Sindromul Down 

  Retardul mental – dacă acei copii “cu întârziere mentala” vor răspunde sau nu spectaculos la terapia CranioSacrală  depinde de cauza ce a generat “retardul”. S-au întâlnit rezultate pozitive remarcabile în anumite cazuri. În alte însă, starea de sănătate a copiilor s-a îmbunătățit, dar ei nu au devenit mai inteligenți ci mult mai prezenți și cooperanți.

  Paralizie cerebrală – cele mai multe experiențe au fost legate de paralizia spastică. Starea tuturor acestor copii s-a îmbunătățit – în unele cazuri, spectaculos, în alte cazuri – mai puțin. Din nou, depinde de gravitate leziunilor cerebrale ce au generat spasticitatea. Uneori, spasticitatea este eliberată, dar copilul rămâne cu anumite disfuncții motorii sau mai rar, cu paralizie flască. Paralizia flască este mult mai confortabilă decât paralizia spastică, așadar merită încercat.

  Atacuri de apoplexie – răspunsul copiilor afectați de atacuri de apoplexie este strict dependent de cauza atacurilor. Mulți dintre aceștia, pe măsură desfășurării terapiei CranioSacrale, au încetat să mai aibă atacuri, putându-se astfel(cu acordul medicului curant) să se reducă sau chiar să se renunțe total la administrarea medicamentelor. Unii copii ale căror atacuri se datorează unor dereglări cerebrale mai profunde, nu răspund spectaculos, însă majoritatea au ameliorări, se diminuează frecvența atacurilor sau chiar încetează și necesită reducerea dozei de medicamente.

  Autism – s-a observat o îmbunătățire semnificativă în cazul comportamentului auto-distructiv, al prezentării afecțiunii și al interacțiunii sociale.

   Scolioză – în unele cazuri de scolioză, este generată de disfuncții în sistemul craniosacral. Adeseori, membrana dura mater care coboară pe canalul vertebral prezintă o răsucire, care poate fi detectată de foarte timpuriu. Coloana vertebrală rezistă la răsucire cât de mult poate, dar uneori, în perioada anterioară pubertății sau în adolescenta timpurie, coloana vertebrală începe să se răsucească, ca răspuns la membrana dura mater răsucită. Această situație reprezintă începuturile scoliozei. Uneori, dacă se depistează din timp, poate fi corectată prin intermediul terapiei CranioSacrale, scolioza dispărând. Un ajutor important în corecție este și gimnastica medicală/kinetoterapia. Alteori, scolioza poate apărea datorită unor disfuncții dentare (vezi dispozitivele stomatologice)

  Ortodintia – apelarea la câteva ședințe de terapie duce la diminuarea duratei ortodintiei, eliminând ocazional nevoia dispozitivelor ortodontice, sau chiar în întregime. Sugerez aplicarea terapiei CranioSacrale asupra tuturor copiilor înaintea apelării la corectarea ortodontică și/sau după folosirea acestei metode, pentru eliminarea restricțiilor posibile la nivel de șuturi craniene.

 Strabism – când problema este cauzată de tensiunea membranei dura mater, care afectează nervii oculari, rezultatele sunt excelente și spectaculoase, uneori sa evitat chiar operația la ochi.
               
                                                              Institutul Upledger Romania
                             


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/10/terapia-craniosacrala-la-copii.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!

24. Lecția 2- Cheile lui Enoh- 101 - Oct 26, 2018 8:24:00 PM
Namaste dragii mei!Știu, sunt o ființă minunată, pot privi în oglindă perfecțiunea Tatălui prin ochii mei. pot simți dragostea Lui prin inima mea, pot iubi fiecare respirație a fiecărei secunde din Timpul himer, toate îmbracă cu coduri de lumină în mii de culori Universul Diamantului din Inima mea. 


     'Traim în mai multe și un univers" 

   Aceasta este cheia 101 din Cheile lui Enoh. și este prima cheie din Universul Tatălui. 
 Pentru a intra în tainele acestei chei chem să fie alături de mine aliații mei de lumină. 
            Vă iubesc și mulțumesc! 
   Înțelegerea acestei chei necesită o minte vie care se deschide. 
 Domnul Hurtak ne spune că Enok a explicat că noi suntem parte a unui univers deschis, adică a unei minți deschise, adică mergând mai departe facem parte dintr-o imagine universală deschisă.  
   Între Multe și Un există o relație între univers și univers și între univers și universuri multiple. Mintea noastră nu poate cuprinde complexitatea planului de evoluție, este necesară o minte mai înaltă pe care mintea mea a ales să o numească Tatăl, Dumnezeu- Adonai.
   Pe parcursul evoluției noastre vom avea acces la cunoașterea minții celei vii pe măsură ce "înviem", fiindcă Noi facem parte din imaginea universală deschisă... 
 Este uimitor să descopăr universul din spațiul inimii,ca un bun școlar, student mă joc...îmi simt puterea, energia și Adevărul a Ceea ce Sunt cu Adevărat în interiorul acestui Vas Fizic. Valuri de iubire curg albe argintii cu reflexii turcoaz spre Tot și Toate în toate direcțiile Timpului, vindec, iubesc, strălucesc... 
 Îmi simt puterea de a schimba vieți și puterea de a crea "universuri" și Măreția Misiunii pe Pământ.  
   Sunt Profesorul și Creatorul micului meu Univers, sunt magnifică...dacă eu pot asta, simt acest lucru prin fiecare celulă...atunci eu cu mintea nu pot decât să-L limitez pe Bunul Dumnezeu... 
  Pentru partea practică propun următoarea rugăciune: 
     Doamne, Tată sunt pregătită și mă deschid spre următoarele nivele de conștiință pentru a participa la cele nouă zone temporale, fiecare zonă cu opt locuințe ale Infinitei Căi. Sunt deschisă să-mi folosesc propriul focar familiarde lumina și iubirea drept piatră cristalină de hotar din zona mea de Viață Lumină. Sunt deschisă să pășesc împreună cu luminătorii proclamând prezența Ta, prin vindecarea celui bolnav și prin mirungerea ochilor pentru a vedea Lumina cea Vie, Amin! 

     Pentru încheiere vă invit să cântăm împreună mantra:  
                 ELOHIM (ebraică- אֱלהִים) - Dumnezei, Zei
 Primul verset al Torei este în ebraică: “Bereshit bara E-lohim et hashamaim ve’et haaretz.” (La început, Dumnezeu a creat cerurile și pământul) – Geneza 1:1. – בראשית ברא אלהים את השמים ואת הארץ - dezvăluind o pluralitate superioară de excelentă. Aceasta se intamplă de peste 2.500 de ori în Vechiul Testament și de 32 de ori în Geneză 1. (Genesa 1: 1, Psalmul 68: 1) 
-  Rugăciune: Doamne, Tată, cu mâna Ta mă ocrotește și mă eliberează. Fie ca slava Ta să fie lăudată pentru totdeauna. 
  Amin.   Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 

https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/10/lectia-2-cheile-lui-enoch-101.html

 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!
25. Iisus Hristos poate fi ghidul spiritual al oricărei ființe de pe pământ - Oct 21, 2018 12:26:00 PM
   Iisus Hristos poate fi ghidul spiritual al oricărei ființe de pe pământ.  

  Această informație mi-a venit în luna februarie a anului 2013. Știam din multe scrieri că putem cere ghizi spirituali pe cine vrem, deși Bunul Dumnezeu știe nevoile fiecăruia și ne suplinește îngerii și ghizii pe măsură ce urcăm pe scara mântuirii. 
 În aceea perioadă eu rezonam foarte mult cu Iisus prin picturile pe sticlă pe care le realizam. În timp ce pictam simțeam că mă contopesc cu chipul plin de iubire a Mântuitorului.
   Am început rugăciunea către Iisus... În fiecare seară după rugăciunile pe care eu le spun de obicei, îmi închipui că Iisus este lângă mine...Îmi închipui cu toată convingerea și îi spun
"Iisus mulțumesc că ai venit lângă mine, te rog frumos să fii ghidul meu spiritual, te rog frumos acceptă să-mi fii ghid și sfătuitor. Știu că mă auzi...Amin! Mulțumesc și te iubesc așa mult!"
   A patra zi de rugăciune, spre dimineață am un vis (între vis și realitate). În vis mă trezesc și ies afară. În fața casei am trei brazi argintii și lângă al treilea brad cam la un metru de pământ era Iisus în toată splendoarea hainelor de lumină, hainelor de slavă. Avea înfățișarea și chipul pe care l-a pictat părintele Arsenie Boca în biserica de la Drăgănești. Nu există cuvinte să pot descrie avalanșa de iubire, lumină și blândețe ce emană în mii de fascicule de lumină. Eram uluită, copleșită și plângeam...Lacrimile curgeau ușor pe obraji. Mă privea cu o blandețe sfâșiitoare, ridică mâna dreaptă și din inimă ia un pumn de lumină, întinde mâna și un fascicul de vreo 10 cm lățime de lumină ajunge la picioarele mele, începe să urce cu viteză spre cap și din cauza intensității energiilor mă trezesc... Fiecare celulă din corpul meu vibra...Lacrimile curg ... După câteva minute mă liniștesc și am înțeles mesajul:
"Sunt de acord să fiu ghidul tău spiritual"


Brazii din fata casei, eu cu prietena mea Gee-ra
   Această întâmplare a fost începutul unei relații rodnice, binecuvântate și pot să spun cu toată convingerea că toți putem face acest lucru...
 Rugăciunea poate dura zile, luni, ideea este să avem credința nezdruncinată că vom fi ajutați...atunci ajutorul vine, toate după Voia Tatălui Ceresc.
   
   Tată, Doamne te rog binecuvântează drumul nostru, umple-ne cu Puterea, Iubirea și Înțelepciunea Ta...Învață-ne să urcăm Acum Aici... spre TINE...
Pentru a fi mai puternici putem asculta împreună rugăciunea Inimii...

                                    Eu Sunt Ceea ce Sunt   Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos! Mulțumesc EliA, mulțumesc Iisus și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care mă ghidează, ajută și asistă! Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 
https://maiamariamaia.blogspot.com/2018/10/iisus-hristos-poate-fi-ghidul-spiritual.html
 Mulțumesc și vă iubesc! Asthar Maia  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog: http://maiamariamaia.blogspot.ro/ Pace și iubire! Namaste!