Rugăciunea Inimii » Dezbateri


Manifestul meu!

 • April 26, 2010
  POATE INDIFERENTA, poate problemele zilnice, lipsa de inţelegere, nepăsarea, situatia economica, viata politica, poate ROMANIA „ingheaţă” sufletul nostru. Cate lacrimi fierbinţi, cată durere trebuie să-l dezgheţe? Cate manuţe intinse pentru ajutor trebuie să se ridice?
  Ce facem? Stam?
  Am „incremenit” din cauza problemelor socio-economice intr-o izolare din care nu mai putem scapa? Din ce in ce mai des auzim pe străzi şi in multe alte cercuri „STRIGATE DE AJUTOR”. Neputinţa, sau poate nepăsarea autorităţilor, sunt probleme pe care puţini dintre muritorii de rand ai tarii le inţeleg.
  Ce facem? Stam?
  Nu putem să ne uităm neputincioşi cum ne moare sufletul. Crăciun, Paşte… atunci se naşte generozitatea pentru un moment, dar oameni săraci, oameni cu mari probleme sunt peste tot si tot timpul intinzand mana neputincioasă la tot pasul, cerşind in neputinţa lor o bucată de paine, sau o privire prietenoasă, sau acel ban strălucitor care ne domină viaţa.
  Ce facem? Stam?
  Haideti sa ne inhamam la o muncă asiduă, muncă pe care sa o depunem noi, oameni de rand, oameni cu suflet, cu multă dăruire.
  SA REVENIM LA GENEROZITATE! SA FACEM CEVA! SA NU STAM!
  Există oameni care işi permit extravaganţa unei vieţi luxoase, vorbind la mese de protocol despre „sărăcie”; poate firmiturile de la aceste mese ar hrăni oameni aflaţi in dificultate, dacă tot este o „discuţie”. Pe alt plan intalnim poate la fiecare pas oameni care la lumina lumanării işi inghit lacrimile in loc de paine şi pun in farfuriile copiilor, promisiuni: „MAINE VA FI MAI BINE!”
  DACA TOTI AM DEPUNE UN EFORT CONJUGAT, DACA NE-AM APLECA CU GENEROZITATE ASUPRA DRAMELOR ALTORA, DACA IN LOC SA NE ACUZAM RECIPROC, AM CAUTA SOLUTII, POATE...
 • membru
  April 27, 2010
  ma bucur sa va descopar! :)
 • membru
  July 17, 2010
  Buna Ziua ! DA domnule Traian Fireteanu, aveti dreptate ! In acest GRUP ... Rugăciunea Inimii ... sunt 487 de membrii ! Se intra de-a VALMA, pentru ca multi ... ASTEAPTA ... manifestarea Celuilalt, SA VADA ... ce "iese" ... apoi DEVIN ... "PRIMII": "Si eu FAC parte din GRUP, ... nu-i asaaaa !??"
  In GRUP-ul meu, Melancolie, abia infiintat (acum o luna jumatate !) s-au strans 34 de membrii (cred ca AM AVUT si parasiri !) ... eu l-am infiintat, eu "TRAG ... tare" ... ceilalti ASTEAPTA (nu vreau sa zic ... "MOTAIE", pentru ca am si mici ... "profitori"~articole GATA inspirate !).
  Hiba este ... CA se "lucreaza" DOAR in Virtual ! NIMENI NU vrea "Sa scoata CAPUL pe Fereastra", daramite ... sa SE INTALNEASCA cu alti Bloggeri ... UNDEVA, CANDVA !

  Aici in Portal, s-a PIERDUT din Calitatea INTERFETEI, dar, chiar si asa ... se poate continua !
  CE ? ... CE SE POATE CONTINUA ?
  NIMIC ... ca de obicei !
  Unii SCRIU ... pentru ca ALTII doar sa citeasca !
  Daca aveti Blog ... cautati-l pe al meu, pentru ... UN MIC "Comentariu" pe care sa-l faceti LA MINE !
  O SA VEDETI ATUNCI ... ca am dreptate !
  Incercati ... SA MA CONTRAZICETI !
  SPER, din TOT Sufletul ... ca ... veti REUSI ! Pentru dumneavoastra SPER !

  Cornelius,
 • membru
  February 17, 2011
  Cum să nu te umpli de nervi când vezi atâta nesimțire?

  http://zergu-si-credinta.blogspot.com/2011/02/criza-banii-si-biserica-xxi-catedrala.html

  http://zergu-si-credinta.blogspot.com/2011/02/criza-banii-si-biserica-xxii-biserica.html