2012pentru2012 » Dezbateri


http://2012.tnl.ro/judete/buzau/georgian-toia.html

 • Leader
  November 27, 2010
  2012, anul generației mele


  Ca tineri, nu avem niciun drept să ne văităm de situația din România, nu avem niciun drept să huiduim clasa politică de azi. Guvernanții de zi sunt guvernanții părinților noștri. Părinții noștri au văzut în ei un lucru bun după ’89 dar, din păcate nu a fost așa. Ca tineri avem dreptul de a pune piciorul în prag și de a schimba o clasă politică prea bătrână și coruptă. A sosit momentul să nu mai așteptăm la alții, a sosit momentul să realizăm că am ajuns la o vârstă și că trebuie să ne implicăm. Nu toți suntem pasionați de politică, asta e clar, dar cu toții putem susține tinerii în politica românească. Trebuie să deschidem ochii până nu e prea târziu. Să privim la părinții noștri, în 1989 au luptat pentru o lume mai bună, au luptat pentru noi… Lupta lor a fost o reușită atunci, ce a urmat… din nefericire nu a fost așa cum și-au dorit ei.
  La 20 de ani după Revoluție o nouă generație prinde aripi, e generația mea, a ta, e generația noastră. Îți vine să crezi sau nu, a sosit timpul tău, timpul nostru… Să nu ne irosim șansa, să nu ne lăsăm și noi conduși de o politică mafiotă. Eu sunt un tânăr de 22 de ani și vreau să ofer parinților mei lumea pe care și-au dorit-o după 1989. Drept urmare, în 2012 candidez ca și consilier în Consiliul Județean Buzău. Singur nu o să reușesc, am nevoie de ajutorul tău!


  Lumea are nevoie de oameni care pot înfăptui ceva, nu de oameni care știu să spună într-un mod convingător de ce au stat degeaba!

  Cu stimă,
  Georgian Toia, PNL http://2012.tnl.ro/judete/buzau/georgian-toia.html
 • membru
  November 29, 2010
  Ai început "strâmb" ... aşa că te-am "mimat" !
  Bună Ziua !
  Domnului Georgian Toia !
  ~
  "Ca tineri, nu avem niciun drept să ne văităm de situaţia din România, nu avem niciun drept să huiduim clasa politică de azi. Guvernanţii de zi sunt guvernanţii părinţilor noştri. Părinţii noştri au văzut în ei un lucru bun" ...blablabla !
  Citeşte-o de câteva ori ... peste mie, ca să-mi dai dreptate ! Îţi vei "scurta" timpul rămas până la "a fi ALES" !

  Să disecam:

  Te-ai adresat ... oricui, deci în "general", adicătelea şi celor ... mai în vârstă !
  Practic ... ai jignit pe toată lumea ! Inclusiv pe tineri. Câţi ca tine ?

  De ce adică NU AI DREPTUL să te vaiţi ? Indiferent ... de "motiv" ?!!
  Cine ... te prelucrează SĂ GÂNDEŞTI aşa ?
  Din care "partid" faci DEJA parte ?
  Omul are voie să facă orice, în LIMITA ... libertăţii personale. Această "libertate" ţine până unde începe A CELUILALT !!!
  Cum adică NU ai voie să te vaiţi, dar tocmai asta FACI ... spunând că trebuie "schimbare" ?!!
  De ce să nu te vaiţi ? Vaităte ! Căci ... e de bine. E de bon ton ! Va fi curând ... O MODĂ !!! A celor "avuţi" ... cărora le lipseşte NU NUMAI Timpul pentru ... sărăntoci.
  Cum crezi că poţi accede ... la funcţii, FĂRĂ de COMPROMIS ?!!
  V-a trebui să DAI, să dai ... să dai, pierzând TOTUL, pentru un POST.
  ...
  De ce nu aveţi DREPT să huiduiţi "clasa politică" ?!! ... de azi ?
  Crezi că este alta decât cea de ieri, alaltăieri, de mâine poate, ... de poimâine ???
  Cine a decis ... chestia asta ? ... DEJA sunteţi "clasă" ???
  Ce altceva "produceţi" ... decât MINCIUNĂ ?!!
  Nu recunoşti ?
  "Guvernanţii de azi SUNT guvernanţii părinţilor noştri" !!! Aşa ai afirmat ... nonşalant ! Pentru că "ai preluat" ... un GHIMPE sădit de vreun politruc. Adică ... TRUC multiplu ! Prin tine ... ei SE PERPETUEAZĂ !!
  Şi iată ce spui în continuare: "Părinţii noştri au văzut în ei un lucru bun "... Crezi cumva că ROSTUL Minciunii este să sădească ... adevăruri imuabile ? Da, pentru a fi convingătoare, O MINCIUNĂ ... începe cu "un adevăr" parţial, sau "înflorit" de specialişti. Da, aceşti specialişti sunt de fapt ... O CLASĂ ! Nu politicienii pe care îi manevrează, chiar mai UŞOR decât pe ... "plebe" !!
  ~
  Mă opresc AICI. Am luat O SCAMĂ de pe Vârful unui "aisberg" ...
  ~
  Cornelius, :)