Roll the blog » Dezbateri


Blog de Puricat 26.02.2011

 • February 26, 2012
  Blogul de astazi:
  http://covorul-meu.blogspot.com/

  Parerea mea:
  Tema: 6 - obositoare, fonturi multiple care te obosesc la citit. Dupa 3 minute l-am si inchis! Nu ar strica folosirea altui font(un singur font) sau alta tema.
 • February 26, 2012
  Fundalul este foarte obositor, greu de citit pe el. Este un blog greu de criticat pentru mine ca nu-mi place deloc tema lui, curatatul covoarelor.
 • membru
  February 27, 2012
  Multumesc pentru sugestii si pentru critici.
  Astept mai multe
 • February 28, 2012
  Tema este foarte obositoare, deranjeaza foarte rau mai ales persoanele care poarta ochelari sau au lumina puternica in camera ( eu cad in ambele categorii ). Nu m-am putut concentra asupra continutului datorita temei.
 • February 28, 2012
  Tema - aceeasi parere cu restul: e terna, nu transmite nimic, parca e un ziar aruncat la cos.
  Ca tematica: nu ma intereseaza deloc. Eventual sa intru din greseala daca as cauta in google ceva de genul "filtre hepa" sau habar n-am.
  Nu e genul de blog pe care sa revii, in principal din cauza subiectului abordat.

  Cred ca mai bine s-ar preta un site propriu la astfel de tematici. Mai ales daca serviciile propuse sunt ale lui.
  Un site da o nota mai buna de profesionalism.

  Nota finala: 6.
 • membru
  February 28, 2012
  Eu cred ca postarile sunt un pic cam reci. Adica mult scris si ingramadit. Deja cand vezi atat, nu-ti vine sa citesti. Ar trebui ceva mai usor, aerisit si mai multe imagini sa capteze atentia. Imaginea de pe fundal, aia cu aspiratorul nu imi place, e repetata si arata urat. O astfel de tema ar trebui prezentata ca la reclama la tv sau ca pentru copilasi. Cu multe culori si multe imagini, nu atata scris. Sau eventual niste video-uri sau imagini cu efectele detergentilor. Sa vad un covor murdar si cum arata dupa folosirea produsului. Nota mea e 6
 • membru
  February 28, 2012
  aaa si am uitat. O arhiva acolo in lateral ar fi binevenita pentru ca e obositor de apasat "postari mai vechi" de fiecare data