Pasiuni & Hobby » Dezbateri


hobby versus criza

 • August 25, 2009
  Stim cu toti ca fiecare pasiune sau hobby pe care il avem implica pe langa placere si costuri materiale , cat de tare v-a afectat aceasta ,,criza economica-financiara'' in ceea ce priveste pasiunea ?

  Ce erai pregatit sa iti achisitionezi pt tine pt hobby-ul tau dar ai fost nevoit sa renunti ?Mai raman in plan acele lucruri sau cand crezi ca ti le vei putea permite din nou ?

  Ai inceput sa iti dedici tot mai putin timp pasiunii tale din cauza acestei crize ?

 • membru
  September 10, 2009
  Eu nu cred in primul rand că această "criză" este reală. Este mai mult o creaţie media propagandistică şi o maşinaţiune financiară. In al doilea rand dacă eşti o persoană cumpătată nu vei fi afectat de nicio situaţie economică dificilă pe plan naţional sau internaţional.
  Uite de exemplu eu am rămas de curand fără serviciu, dar tot am resursele necesare să-mi cumpăr un DSLR in viitorul apropiat. Plus de asta incerc să-mi transform hobby-urile in profesie pentru a fi şi sursă de venituri nu numai distracţie.

 • September 13, 2009
  ma bucur ca ai ramas in pcioare dupa pierderea serviciului , sa iti alegi un dslr bun sa fi multumit de el si sper sa reusesti sa iti transformi hobby-ul in profesie , multa bafta in continuare si lumina buna !!