Oferta Fotoliu cu masaj model 038

 • Fotoliu cu masaj model MAS038
  Fotoliu cu masaj modelul MAS038 este un fotoliu elegant, eleganta data de utilizarea lemnului atat la nivelul manerelor cat si al bazei, in combinatie cu pielea ecologica mata neagra .
  Fotoliu cu masaj modelul MAS038 este deosebit datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat .
  Aceste model este din categoria de scaune rotative, rezistente, rezistenta sporita data in principal de cadrul din otel vopsit pe care este creat. Cadrul metalic este mascat cu lemn atata la nivelul bazei, cat si al bratelor, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica neagra rezistenta la uzura .

  Dispune de functie de masaj prin vibratii in patru puncte (doua la nivel lombar si doua la nivel dorsal), cu trei nivele de intensitate, timer de 30 minute si 9 programe predefinite.

  Fotoliu cu masaj modelul MAS038 dispune de functie de recliner, functie ce permite spatarului si suportului de picioare sa culiseze in 6 pozitii distincte, in functie de dorinta utilizatorului, pana aproape se transforma in pat, permitand o inclinare de aproximativ 160 grade, intre sezut si spatar/suport de picioare.

  Pretul la toate fotolile office masaj contine TVA.
  Toate scaunele se livreaza in functie de stocul zilnic.
  Scaunele si fotolile distribuite de noi au factura si garantie.
  Livrarea pentru toate scaunele in toata tara se face prin Transport Rapid.
  Contacteaza-ne si unul din specialistii nostri iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie in legatura cu scaunele si produsele de mobila din stoc!
1,639 vizualizari